Kristen McMenamy u 47. godini u kupaćem kostimu za Vogue

Piše: I.B.
Objavljeno 03.05.2011.

0

Nakon što je prošlomjesečni cover opravdano dodijelila našoj zvijezdi Kristini Šalinović, Franca Sozzani, urednica talijanskog Voguea, naslovnicu za svibanj rezervirala je za jednu istinsku modnu instituciju - američku ljepoticu Kristen McMenamy.

Nakon naše Kristine Šalinović, koja je ukrasila travanjski cover, talijanski Vogue za svibanj u znaku je 25 godina starijemodne legende Kristen McMenamy

Kristen McMenamy by Steven Meisel

Kristen McMenamy by Steven Meisel

Legendarni supermodeli nikako ne žele u punu mirovinu! A zašto i bi kada u četvrtom i petom desetljeću života izgledaju kao da im je 20-ak godina manje. Nakon što je prošlomjesečni cover opravdano dodijelila našoj zvijezdi Kristini Šalinović, Franca Sozzani, urednica talijanskog Voguea, naslovnicu za svibanj rezervirala je za jednu istinsku modnu instituciju - američku ljepoticu Kristen McMenamy.

> "Današnji supermodeli su premršavi i izgledaju tužno"

Plavooka zvijezda iz Pennsylvanije, poznata po ekscentričnom izgledu, u totalno otkačenom kupaćem kostimu s plemenskim uzorkom marke John Richmond Beachwear i rukavicama etikete LaCrasia pokazala je da izgleda sjajno i u 47. godini!

Za fotografiju se pobrinuo njezin veliki prijatelj Steven Meisel, čovjek za kojeg su rezervirane naslovnice talijanskog izdanja Voguea. Make-up potpisuje slavna britanska vizažistica Pat McGrath, a frizuru Guido (Redken).

Kristen McMenamy velika je muza Stevena Meisela. Na naslovnicama talijanskog Voguea bila je i u kolovozu prošle te u srpnju 2009. godine.






Povezano