Women'secret u Zagrebu predstavio badiće i rublje za ljeto 2011.

Piše: CroModa.com
Objavljeno 20.04.2011.

0

Women'secret window show jučer je dopustio brojim znatiželjnicima da zavire kroz izlog njihove nove kolekcije

Women'secret window show

Women'secret window show

Women'secret window show jučer je dopustio brojim znatiželjnicima da zavire kroz izlog njihove nove kolekcije

Iva Jerković, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, Korana Gvozdić i Jelena Glišić samo  su neke od manekenki koje su predstavile novu proljeće/ljeto kolekciju španjolskog branda Women'secret. Reviju su znatiželjno promatrali brojni gosti među kojima gradonačelnik Milan Bandić, glumica Marija Borić, tv lica Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Vanja Halilović, Anja Alavanja, Ivona Periša, Ida Prester, kolumnist i stilist Neven Ciganović, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, tenisačica Iva Majoli  i brojni drugi.

Kreativna dizajnerska ekipa marke Women’secret i ove je sezone uspjela u spajanju najnovijih modnih trendova s najpraktičnijim idejama kako bi svaka djevojka i žena osmislila svoj idealan proljetno-ljetni imidž. 

Nova kolekcija (proljeće/ljeto 2011) predstavlja kupaće kostime i donje rublje koji odišu mladenačkom elegancijom i kreativnom energijom. Dizajneri ove modne marke svoju inspiraciju potražili su u prirodi, proljeću i suncu nadahnuvši svoje kolekcije aktualnim modnim trendovima kako bi u potpunosti doživjeli proljeća i ljeta o kojima maštamo.

Women'secret u svojim je kolekcijama donjeg rublja vođen avanturističkom filozofijom suvremene žene čije donje rublje postaje neizbježan modni detalj koji se uklapa uz svaku modnu kombinaciju, koje se nerijetko više i neskriva i koje postaje vidljivo znatiželjnom pogledu. 

Kupaći kostimi iz nove kolekcije Women’secreta kreirani su za strastveno ljeto s gornjim i donjim dijelovima koji se vrlo jednostavno i uspješno kombiniraju čak i ukoliko pripadaju različitim kolekcijama isnpririrani raznim etno kulturama te stapanjem suvremenog načina življenja sa stvarnom i netaknutom prirodom. 

Svaka women'secret kolekcija priča zasebnu modnu priču koja kao i uvijek do sada osluškuje potrebe moderne djevojke i žene, stvarajući maštovitu i inovativnu odjeću koja pristaje svakom tipu i laska svakom tijelu. U galeriji fotografija pogledajte kako je bilo na modnoj pisti i oko nje:

{gallery}zp25/1wsecret{/gallery}






Povezano