Otvoren Cvjetni, a s njim i prvi H&M u Hrvatskoj

Piše: CroModa.com
Objavljeno 07.04.2011.

0

Stambeno-poslovni kompleks Cvjetni službeno je otvoren za građane danas u 11 sati podizanjem velikog zastora s pročelja zgrade. Zajedno s njim otvoren je i prvi dućan švedske modne marke H&M u Hrvatskoj.

Cvjetni - otvorenje

Cvjetni - otvorenje

Stambeno-poslovni kompleks Cvjetni službeno je otvoren za građane danas u 11 sati podizanjem velikog zastora s pročelja zgrade. Zajedno s njim otvoren je i prvi dućan švedske modne marke H&M u Hrvatskoj.

Program za građane koji su odlučili stati u red i među prvima prošetati Cvjetnim započeo je već u 9 ujutro doručkom na Cvjetnom trgu. Cvjetni je građanima okupljenima na Cvjetnom trgu podijelio 2000 croissanta i krafni i 2000 šalica kave, a za dobro raspoloženje poslužilo je i 5000 litara vina koje će biti podijeljeno tijekom dana.

Osnovni motiv otvorenja Cvjetnog je gradska ulica, a ideja je prenijeti živost i sadržaje zagrebačkih ulica u sam Cvjetni. Građane su tako od 11 sati počeli zabavljati brojni ulični svirači koji su se u prigodi otvorenja Cvjetnog okupili na Cvjetnom trgu i po etažama centra. Građane su svojim umjetničkim performansima od samog jutra počeli zabavljati i klaunovi, žongleri, pantomimičari, mađioničari, vozači monocikla, hodači na štulama, djevojke u platnu, facepainting, zagrebačke kumice s pušlekima cvijeća i mnogi drugi.

Tijekom cijeloga dana 5000 sretnika imat će priliku od hostesa dobiti letke za nagradnu igru Cvjetnog koje mogu ubaciti u kutiju na ulazu u Cvjetnom te tako sudjelovati u nagradnoj igri.

Cvjetni - otvorenje

Cvjetni - otvorenje

Navečer, u 18:30 sati Cvjetni građanima poklanja glazbeno iznenađenje i organizira izvlačenje nagradne igre Cvjetnog, Konzuma i H&M-a u kojoj će sudionici moći osvojiti shopping bonove centra Cvjetni.

Iako je u Cvjetnom iznajmljenost prostora 100 posto mali dio trgovina i ugostiteljski lokali zbog dostave originalnog namještaja, robe iz inozemstva i dovršenja izvođačkih radova u prostoru zakupa ipak neće biti otvoreni na dan službenog početka rada centra 7. travnja. Međutim, svi lokali bit će otvoreni do kraja travnja.

Cvjetni je investicija vrijedna 108 milijuna eura i sastoji od tri osnovne cjeline; prva cjelina je javna gradska šetnica namijenjena za shopping i cjelodnevnu zabavu s brojnim sadržajima za građane, od kojih 80 posto pripada modi, obući, ekskluzivnoj galanteriji i kozmetici. Drugu cjelinu čini rezidencijalni blok sa 56 luksuznih stanova, a treću kompleks podzemnih garaža s 320 javnih i 106 privatnih parkirnih mjesta. Ekskluzivni agent za zakup prostora je tvrtka Spiller Farmer uz čiju je pomoć iznajmljeno 100 posto prostora u Cvjetnom, što je dobar pokazatelj vrijednosti lokacije na Cvjetnom.

Brendovi u Cvjetnom: DM, Apple, Sony, Toshiba, Asus, Hallmark Babies, One2Play, Rituals, Living room, MBT antishoe, Konzum, Dermacare, H&M, L'Occitane, Chantelle, Passionata Zimmerli & Gerbe, Replay, V.B.Z. bookstore, Timberland, S&V Optika, Kenzo, Dior, Ungaro, D&G, Just Cavalli, GF Ferre, Galliano, Porsche design, Trussardi Jeans, Monsoon, Accesorize, Douglas, Tag Heuer, G point, OTP banka, mjenjačnica, Šarlota slastice, Tommy Hilfigher, Pepe Jeans, Mass, Scotch & Soda, Guess, Jessica Simpson, BCBG, Ugg, POLO, Buggie, Bikkembergs, S.Oliver, Wolford.






Povezano