Kristina Šalinović + Lady Gaga = Thierry Mugler!

Piše: P.K.
Objavljeno 03.03.2011.

0

Spektakularna pariška revija branda Thierry Mugler protekla je u znaku Lady Gage i naše Kristine Šalinović!

Thierry Mugler: Lady Gaga i Kristina Šalinović

Thierry Mugler: Lady Gaga i Kristina Šalinović

Spektakularna pariška revija branda Thierry Mugler protekla je u znaku Lady Gage i naše Kristine Šalinović!

Kao što smo to jučer i najavili - Lady Gaga je na spektakularnoj reviji modne kuće Thierry Mugler u Parizu (Gymnase Japy) debitirala u ulozi manekenke. Show za jesen/zimu 2011/2012. uživo s na Facebooku pratile tisuće Gaginih obožavatelja; bio je to odličan marketinški potez, jer je Mugler na najpopularnijoj internetskoj društvenoj mreži dobio 20-ak tisuća novih fanova. U stvarnom svijetu vjerojatno kudikamo više! Pjevačica je usput premijerno predstavila svoju novu pjesmu "Government Hooker".

Kristina Šalinović otvorila reviju!

I dok su Gagini manekenski koraci izazvali oduševljenje na modnom planetu, nama je svakako puno zanimljivije to što je reviju otvorila jedna Hrvatica. Pogađate - nezaustavljiva Kristina Šalinović! Ako je dosad, unatoč činjenici da je u manje od mjesec dana nosila hrpu prestižnih kolekcija u New Yorku, Milanu i Parizu, i bilo nekih koji su pokušavali potcijeniti Kristinine uspjehe, nakon ovako važne uloge na jednoj od medijski najvrućih revija sezone sa sigurnošću možemo zaključiti da će njihov glas utihnuti. Kristina lagano postaje svjetska manekenska zvijezda, a Gagin stilist Nicola Formichetti od etikete Thierry Mugler pravi totalnu senzaciju godine.

Reviju je iz prvog reda pratila i najutjecajnija osoba američke mode, 'zloglasna' Anna Wintour. Završnica s Lady Gagom i kod nje je uspjela izazvati oduševljenje, kažu očevici. A tako što događa se najviše jednom u 10 godina! Pogledajte video:

{youtube}tqXSB7glctg{/youtube}





Povezano