Lady Gaga: U školi sam bila 'ružna i glupa kurva', a vidi me sad!

Piše: I.B.
Objavljeno 10.02.2011.

1

U velikom intervjuu za novi broj američkog Voguea Lady Gaga govori o novom albumu, vjernim obožavateljima, kompleksnom odnosu sa stilistom Nicolom Formichettijem te o svojoj prošlosti

Lady Gaga za Vogue

Lady Gaga za Vogue

U velikom intervjuu za novi broj američkog Voguea Lady Gaga govori o novom albumu, vjernim obožavateljima, kompleksnom odnosu sa stilistom Nicolom Formichettijem te o svojoj prošlosti

Za novi broj američkog Voguea, čija je nasklovnica ukrašena najvećim modnim fenomenom današnjice - Lady Gagom, Jonathan Van Meter proveo je cijeli jedan dan s kontroverznom pjevačicom u Europi, uz ugodan razgovor o novom albumu, obožavateljima i, naravno, modi!

> Događaj stoljeća: Lady Gaga za američki Vogue!

> Lady Gaga: Je*e mi se za crvene tepihe i Hollywood!

"Želim svim ljudima u svemiru, najprije svojim fanovima, biti nešto kao prilika za bijeg. Ja sam izgovor da istražite svoj identitet. Budite baš to što jeste, bez straha! Nemojte si suditi, nemojte mrziti sebe same. Smiješno mi je vidjeti se na naslovnici Voguea, jer dok sam bila u školi svi su mi dobacivali da sam kurva i da sam glupa i da sam ružna", kazala je nadahnuta Gaga za Vogue.

Iako provodi puno vremena sa svojim stilistom Nicolom Formichettijem, Gaga otkriva da nema velikog utjecaja na ono što on dizajnira za svoju novu kuću - Thierry Mugler. "Naš odnos sigurno ima nekog utjecaja i na revije, ali ne želim se miješati u njegov posao. Nicola je jedna od najznačajnijih osoba u svijetu mode danas".

Gaga je po mnogima modna ikona, ali sve njezine lookove filtrira Formichetti u suradnji s hrpom ljudi iz kreativnog tima. Iako besplatno može imati sve što poželi, Gaga naglašava da odjeću uvijek plaća. "Odjeću i modne dodatke u većini slučajeva sama plaćam, na taj način želim podržati mlade dizajnere".

Podsjećamo, za naslovnicu i editorijal novog (ožujak 2011) broja američkog Voguea Lady Gaga je pozirala pred objektivom slavnog Marija Testina.






Povezano