Demi Moore u Balmainu: Amaterski photoshop

Piše: CroModa Digital
Objavljeno 09.11.2009.

0

Progresivni magazin W obožava ideje Christophea Decarnina, sramežljivog dizajnera koji potpisuju Balmainove kolekcije. Jedna od njegovih haljina završila je na novoj naslovnici zajedno s glumicom Demi Moore

Demi Moore (Foto: Nymag/W)

Demi Moore (Foto: Nymag/W)

Progresivni magazin W obožava ideje Christophea Decarnina, sramežljivog dizajnera koji potpisuju Balmainove kolekcije. Jedna od njegovih haljina završila je na novoj naslovnici, zajedno s glumicom Demi Moore

Christophe Decarnin je 2005. došao niotkud i u vrlo kratkom roku napravio pravu malu renesansu u modnoj kući Balmain. Osvojio je celebrityje (Madonna je najnoviji primjer) i urednike modnih magazina; njegova prva kolekcija za Balmain dobila je veliku pažnju u svim mogućim izdanjima Voguea.

Magazin W u svome izdanju za prosinac ove godine na coveru donosi 46-godišnju američku glumice Demi Moore. Nju su u glamuroznoj military haljini iz Balmainove kolekcije za proljeće/ljeto 2010. snimili Mert Alas i Marcus Piggott. Tu smo čarobnu kreaciju premijerno vidjeli na prelijepoj Anji Rubik, poljskoj manekenki koja ju je nosila na posljednjoj paroškoj reviji Balmaina.

Naslovnice modnih časopisa p opravilu su vezane uz veću ili manju količinu photoshopa. I ova s Demi Moore donosi nam nekoliko katastrofalnih detalja. Ako pogledate pažljivije, primijetit ćete da se bokovi Demi Moore na lijevoj strani nikako ne uklapaju s crtom nogu.






Povezano