Twitter je čudo: Megan Fox novo zaštitno lice Armanija?

Piše: CroModa.com
Objavljeno 02.09.2009.

0

Megan Fox (Foto: Vivagoal.com)

Kada je Victoria Beckham ranije ovoga mjeseca odbila produženje ugovora s etiketom Emporio Armani, čije je donje rublje reklamirala posljednjih sezona, pojavile su se glasine kako će ju na mjestu Armanijevog zaštitnog lica zamijeniti Megan Fox.

Megan Fox (Foto: Vivagoal.com)

Kada je Victoria Beckham ranije ovoga mjeseca odbila produženje ugovora s etiketom Emporio Armani, čije je donje rublje reklamirala posljednjih sezona, pojavile su se glasine kako će ju na mjestu Armanijevog zaštitnog lica zamijeniti Megan Fox. Victoria je, podsjećamo, odlučila stopirati unosni ugovor s Armanijem jer se planira do kraja posvetiti svojim modnim i beauty linijama.

Megan Fox će zaista promovirati Armani, ali ne liniju donjeg rublja nego parfem. Na mjestu zaštitnog lica zamijenit će, dakle, glazbenu zvijezdu Beyonce, a ne Victoriju Beckham.

Zanimljivo je da su mediji do ove informacije došli zahvaljujući poznatom modnom novinaru i uredniku Dereku Blasbergu, koju ju je objavio na Twitteru. Još jedna crtica koja dokazuje koliko su internetske socijalne mreže postale važan dio naših života, a samim tim i medija!

23-godišnja Megan svijetu mode je zanimljivija nego ikad prije. Ovog je ljeta osvojila naslovnicu američkog magazina Elle i stranice britanskog GQ-a. Glumica najpoznatija po ulogama u filmovima Transformers i Transformers 2, svoju vanserijsku ljepotu, između ostalog, duguje i genima koji dolaze sa svih strana – iz Irske, Francuske i Italije, ali čak i od Cherokee Indijanaca.






Povezano