Modni trendovi: Jesen u crvenom

Piše: CroModa.com
Objavljeno 29.07.2009.

0

Bottega Veneta nam predstavlja dramatične crvene večernje haljine, DKNY neodoljivu kombinaciju crvenih cipela i kaputa, dok je teatralni Jean Paul Gaultier priredio outfit satkan od svih mogućih tonova ove boje. Jil Sander nam, za razliku od kompliciranog Gaultiera, donosi jednostavnu i čistu, pravu modernističku kombinaciju u crvenom. Lanvin je nešto otmjeniji, ozbiljniji, ali i kod njih dominira crvena!

Pred nama je strastvena jesen u crvenom, od stanja na bankovnim računima prosječnih smrtnika pa sve do trendova koje nam diktira svjetska modna elita

Bilo je jasno već nakon New Yorka, Pradinom je milanskom revijom dobilo samo konačnu potvrdu – ove će se jeseni nositi crveno!  'Najjača' od svih boja ima poseban status i višestruka značenja. Tradicionalno se odijeva za novogodišnje blagdane, jer se vjeruje da donosi sreću. Crvena je usto i simbol zaljubljenosti, strasti... Gotovo svi značajniji modni dizajneri za sezonu jesen/zima 2009/2010. pripremili su bar po jedan komad odjeće u crvenoj, ili nekoj njenoj nijansi. Bottega Veneta nam predstavlja dramatične crvene večernje haljine, DKNY neodoljivu kombinaciju crvenih cipela i kaputa, dok je teatralni Jean Paul Gaultier priredio outfit satkan od svih mogućih tonova ove boje. Jil Sander nam, za razliku od kompliciranog Gaultiera, donosi jednostavnu i čistu, pravu modernističku kombinaciju u crvenom. Lanvin je nešto otmjeniji, ozbiljniji, ali i kod njih dominira crvena! 

Modni trendovi

Modni trendovi

Modni trendovi

Modni trendovi

Modni trendovi

Modni trendovi






Povezano