Rihanna, možda je Playboy bolja ideja?

Piše: CroModa.com
Objavljeno 01.06.2009.

0

Rihanna je u ovoj baladi bila tako blizu coveru najutjecajnijeg modnog magazina…

Rihanna

Rihanna

Nakon problema sa mnogim sponzorima, koji su joj počeli otkazivati ugovore zbog skandala s Chrosom Brownom, mladu Rihanna je dočekalo još jedno neugodno iznenađenje. Vječna urednica američkog Voguea, Anna Wintour, ipak je odustala od objavljivanja Rihannine fotke na naslovnici časopisa.

Nakon problema sa mnogim sponzorima, koji su joj počeli otkazivati ugovore zbog skandala s Chrosom Brownom, mladu Rihanna je dočekalo još jedno neugodno iznenađenje. Vječna urednica američkog Voguea, Anna Wintour, ipak je odustala od objavljivanja Rihannine fotke na naslovnici časopisa. Iako je sve bilo dogovoreno, gopsođa Wintour je odustalam od suradnje zbog Rihanninih golišavih fotografija, koje su nedavno izazvale još jedan skandal.

Anna je navodno nedavno u New Yorku ponudila Rihanni slikanje za Vogue, što je mladu zvijezdu s Barbadosa bacilo u ekstazu. A kako i ne bi – ne pruža vam se baš svaki dan mogućnost da gledate svoju facu na naslovnici najvažnijeg svjetskog modnog magazina. No, baš kada se stvar trebala finalizirati, Anna je naglo prekinula komunikaciju s Rihannom. Ovaj neočekivani zaplet je, kažu insajderi, mladu pjevačicu doveo do očaja. No, nije ljuta, još uvijek se nada kako će uredništvo Voguea promijeniti svoju odluku.

Na kraju je Vogue ispao institucija sa strogim moralnim načelima, što je daleko od istine. Anna Wintour je napravila još jednu zanimljivu reklamu svog nedostižnog magazina. Rihanna je samo slučajna žrtva.

Poveznice: Rihanna, Anna Wintour, Vogue, Playboy, Chris Brown






Povezano