Gucci – kolekcija za proljeće/ljeto 2018.

Piše: Tea Marić, Zagreb, Milano
Objavljeno 21.09.2017.

0

Alessandro Michele i Gucci predstavili su novu RTW kolekciju na spektakularnoj reviji u okviru jednog od najvećih svjetskih tjedana mode - Milan Fashion Weeka

Guccijev kreativni direktor Alessandro Michele predstavio je na pisti Milan Fashion Weeka novu kolekciju ove kultne talijanske modne kuće. Fantastičnom zbirkom odjeće i modnih dodataka "The Act of Creation as an Act of Resistance" za sezonu proljeće/ljeto 2018. Alessandro evocira osjećaj slobode, pozivajući nas da se odupremo modernoj svjetskoj monotoniji, da pronađemo sreću i budemo ono što zbilja jesmo. Revija je svojevrsna mapa znakova koji nas uče kako živjeti poetično i dosljedno sebi.
"Kao što Albert Camus kaže, pobuna izaziva ono postojeće u ime onoga što nedostaje, ali što bi moglo biti. Oduprite se mantri brzine koja nasilno dovodi do gubitka sebe. Oduprite se iluziji nečega novog po svaku cijenu. To je ono što ova kolekcija jeste", kažu iz Guccija.
Najbolje lookove iz ženskog dijela Guccijeve kolekcije za proljeće/ljeto 2018. pogledajte u galeriji fotografija s Milan Fashion Weeka.

VIŠE O TEMAMAGucciMilan Fashion WeekAlessandro Michele
Povezano