Gaultierov život je party... nezamisliv bez Andreja Pejića!

Piše: T.D.
Objavljeno 07.07.2011.

0

Glavna zvijezda Gaultierove haute couture revije za jesen/zimu 2011/2012. opet je bio Andrej Pejić

Glavna zvijezda Gaultierove haute couture revije za jesen/zimu 2011/2012. opet je bio Andrej Pejić

Jean Paul Gaultier: Andrej Pejić (Foto: Vogue.co.uk)

Jean Paul Gaultier: Andrej Pejić (Foto: Vogue.co.uk)

Uvijek nasmijani i otkačeni Jean Paul Gaultier već puna tri desetljeća vedri i oblači svijetom mode. Usko je specijaliziran za vrhunski teatar i ples na sve tanjoj žici koja razdvaja spolove. Upravo ta dva elementa dominirala su i njegovom revijom visoke mode za sezonu jesen/zima 2011/2012., koja se održala jučer na pariškom Couture Fashion Weeku.

> Otac Hrvat, majka Srpkinja, dijete - svjetska manekenska zvijezda!

Kontroverzan, hrabar i brutalan kao i uvijek (još 80-ih je muškarca 'strpao' u žensku suknju), glavnu je ulogu ponovno rezervirao za svog novog ljubimca, balkansko-australskog ljepotana u ženskom tijelu (ili možda ljepoticu u tijelu muškarca?) - Andreja Pejića.

Više od 50 posto Gaultierove couture kolekcije za jesen 2011. koju smo vidjeli jučer u Parizu činila je odjeća za muškarce. A bilo je tu svega - od blještavih satenskih kaputa i totalno ludih suknji do tajica ukrašenih luksuznim nakitom.

Tik nakon revije, neumorni je Gaultier otrčao na ekskluzivni party povodom lansiranja svog novog muškog parfema. "Kako je lijepo biti Gaultier. Život je samo jedan beskrajan party", napisala je nakon revije Telegraphova novinarka Julia Robson. I sto posto je u pravu! galeriju fotografija s Gaultierove revije pogledajte na sljedećem linku:

> Jean Paul Gaultier Couture za jesen/zimu 2011/2012
Povezano

Crveni detalji u dekoraciji vašeg doma

Inspiracija s Pinteresta

Crveni detalji u dekoraciji vašeg doma


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se