Diesel Black Gold Resort 2017: Kožne jakne i glam rock suknje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.06.2016.

1

Kreativni direktor Diesel Black Golda Andreas Melbostad definitivno nas uvijek iznova voli iznenaditi potpuno novim dizajnom, a to je opet pokazao u resort kolekciji za 2017. godinu

Diesel Black Gold Resort 2017 dokazuje nam da se bilo što može preraditi na nov i nekonvencionalan način za koji Andreas Melbostadt primjenjuje modu devedesetih.
U kolekciji za žene muške siluete dobivaju žensku privlačnost kroz nove kreacije. Silueta bez ramena definira osnovni izgled sezone. Za ovu kolekciju Melbostadt je posebno fokusiran na Dieselove iskonske komade kao sto su kožne jakne i glam rock suknje, samo što ih je on modernizirao dodajući im opći konceptualni haute couture izgled.
Gotovo cijela Diesel Black Gold Resort 2017 kolekcija je u crnoj i sivoj boji. Asimetrični modeli sa golim ramenima, ženstvenost na njegov nekonvencionalan i samouvjeren način.

Gladijatorske čizme su u kombinacijama sa motorističkom jaknom i topovima. Kožni i najlon ruksaci s hardverom i resama unose urbani zaokret u kolekciji.

VIŠE O TEMAMADieselAndreas MelbostadDiesel Black Goldgladijatorske čizmebajkerske jaknemotorističke jaknesuknjerokerski stil
Povezano


Još iz rubrike Resort

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se