Chanel za proljeće/ljeto 2010.

Piše: CroModa.com (Foto: Nymag.com)
Objavljeno 07.10.2009.

0

Točno jedno stoljeće prošlo je od onog dana kada ga je 1909. godine utemeljila Coco (Gabrielle) Chanel, a ova se pariška modna kuća i dalje s lakoćom održava na vrhu svjetske modne piramide. Nisu bili loši ni Philippe Guibourge, Jean Cazaubon i Karl Lagerfeld, ali Chanel danas sigurno ne bi bio to što jeste da 1983. na mjesto 'glavnog i odgovornog urednika' nije došao Karl Lagerfeld. Chanelovu je kolekciju za proljeće/ljeto 2010. smjestio na farmu, bio je to pravi show upotpunjen glazbom sve popularnije Lily Allen.

Chanel za proljeće/ljeto 2010.

Chanel za proljeće/ljeto 2010.

Točno jedno stoljeće prošlo je od onog dana kada ju je 1909. godine utemeljila Coco (Gabrielle) Chanel, a ova se pariška modna kuća i dalje s lakoćom održava na vrhu svjetske modne piramide. Nisu bili loši ni Philippe Guibourge, Jean Cazaubon i Karl Lagerfeld, ali Chanel danas sigurno ne bi bio to što jeste da 1983. na mjesto 'glavnog i odgovornog urednika' nije došao Karl Lagerfeld. Chanelovu je kolekciju za proljeće/ljeto 2010. smjestio na farmu, bio je to pravi show upotpunjen glazbom sve popularnije Lily Allen. Mediji nisu naročito oduševljeni Chanelovim proljetno-ljetnim kreacijama, bila je to po svemu dudeći samo još jedna rutinska kolekcija. No, temeljne crte Chanela - luksuz, elegancija i stvaranje odjeće koja je jača od trenda - i dalje su tu. Chanel je inače u vlasništvu uglednih francuskih biznismena, braće Alaina i Gerarda Wertheimer, a kupuju ga gotovo svi koji su u dobrim odnosima s novcem. Nicole Kidman, Kate Bosworth, Victoria Beckham, Lindsay Lohan i Mary-Kate Olsen najvatrenije su celebrity-obožavateljice Chanelove odjeće i modnih dodataka. Donosimo vam galeriju fotografija sa Chanelove pariške RTW revije za proljeće/ljeto 2010. godine.

Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se