Anja Bijelić izabrana za Miss Zadarske županije

Piše: CroModa, Zadar, Zagreb
Objavljeno 08.05.2015.

0

Anja Bijelić | Foto: Nikola Klobučarić

Krunu je ponijela Anja Bijelić, prvom pratiljom proglašena je Anita Medo, a lentom druge pratilje okitila se Tanja Mlinarić

Anja Bijelić | Foto: Nikola Klobučarić

Uz brojne goste u luksuznom ambijentu hotela Crvena Luka u Biogradu održan je izbor za Miss Zadarske županije. Deset prekrasnih djevojaka borilo se za titulu najljepše pa žiriju u kojem je sudjelovala i aktualna misica Antonija Gogić nije bilo lako donijeti konačnu odluku. Na kraju, s tek nekoliko bodova više, krunu je ponijela Anja Bijelić, prvom pratiljom proglašena je Anita Medo, a lentom druge pratilje okitila se Tanja Mlinarić. Miss Zadarske županije imala se razloga za dvostruko slavlje – osvojila je titulu Miss Fotogeničnosti, dok je Antonia Vukić proglašena za Miss simpatičnosti.
Anja ima 19 godina i završila je ekonomsku školu. Njena velika strast je sport, osobito pole dance i fitness pa u budućnosti planira postati sportska menadžerica
Natjecateljice su se predstavile u haljinama domaćih dizajnerica Katarine Mamić, Ivane Jurić i Klare Ivanović uz koje su savršeno pristajale kolekcije nakita  Sia Art by Marija Ivandić i Jo Jo design. Za blistavi izgled ljepotica pobrinuli su se vizažisti Artdecoa, frizeri Studija Goga, kozmetika Ziaja i zagrebačka poliklinika Ribnjak.

"Iznimno smo zadovoljni što se nakon dugih sedam godina ovdje ponovno održao izbor za Miss i što će naša lijepa Anja 12. lipnja u Crikvenici predstavljati Zadarsku županiju. Osobito smo ponosni na humanitarnu dimenziju izbora jer smo u suradnji s trgovačkim lancem Ultra Sonik donirali 3.000 kuna ugroženoj obitelji iz Pridrage" – ponosno ističu organizatori Alen Ljubić i Klara Ivanović.

VIŠE O TEMAMAAnja BijelićMiss HrvatskeAnita MedoTanja MlinarićAlen LjubićKlara Ivanovićizbori ljepoteAntonia Vukić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se