Andreja Pejić kao ponos australskog modelinga za Vogue

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 19.03.2018.

0

Charlee Fraser, Akiima, Fernanda Ly i Andreja Pejić za australski Vogue

Charlee Fraser, Akiima, Fernanda Ly i Andreja Pejić za australski Vogue

Australsko izdanje magazina Vogue travanjsku je naslovnicu rezerviralo za najuspješnije modele, a među njima je i Andreja Pejić

Vogue Australia novu sezonu (tamo umjesto proljeća stiže jesen) pozdravlja jednom pravom modnom naslovnicom na kojoj su se našle tamošnje najtraženije cure u svijetu modelinga. A među njima i jedan bivši dečko bosanskohercegovačkih korijena. Pogađate, Andreja Pejić!
Naslovnicu na kojoj plavokosoj Andreji društvo prave Fernanda Ly, Akiima i Charlee Fraser snimio je velikan modne fotografije, proslavljeni francuski majstor Patrick Demarchelier, dok se za stylinge pobrinula Christine Centenera.
Foto: Patrick Demarchelier

Foto: Patrick Demarchelier

"Vogue već desetljećima dokumentira najuspješnije australske modele, a ova naslovnica je posebna jer okuplja zbilja posebne modele na jednom mjestu. Australska ljepotica, i muškog i ženskog spola, teško se probija na međunarodne modne piste, i nikada prije nismo imali tako veliku listu uspješnih modela koji odudaraju od ustaljenih standarda. Charlee Fraser, Akiima, Fernanda Ly i Andreja Pejić dokaz su da su castinzi i način razmišljanja u svijetu mode pomalo zastarjeli", kažu iz australskog Voguea.

VIŠE O TEMAMAFernanda LyAkiimaCharlee FraserPatrick Demarcheliermodni magaziniAndreja PejićVogue
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se