Andrej Pejić u najlonkama i štiklama na Gaultierovoj reviji

Piše: Maja Petrić, Zagreb
Objavljeno 21.01.2011.

0

Andrej se na Gaultierovoj muškoj reviji za jesen/zimu 2011/2012. pojavio u ulozi glamurozne platinaste plavuše, odjeven u najlonke, štikle, zlatnu haljinu i krzno

Andrej Pejić na reviji Jeana Paula Gaultiera

Andrej Pejić na reviji Jeana Paula Gaultiera

Balkanski modni junak Andrej Pejić, koji je podigao toliku medijsku prašinu u posljednjih mjesec-dva, na reviji legendarnog Jeana Paula Gaultiera zablistao je u izdanju kojeg se ne bi posramile ni najpoznatije manekenke svijeta. Mladi Tuzlak s australskom adresom pojavio se s platinastom plavom kosom, u štiklama i najlonkama, u ženstvenoj zlatnoj haljini i krznu.
 
Andrej Pejić

Andrej Pejić

Nije iznenađenje što se Andrej pojavio na Gaultierovoj reviji (svakako je njegovo zaštitno lice za porljeće/ljeto 2011.), ali je pomalo neočekivano što se na muškoj reviji pojavio u ulozi prave žene. Interesantno, Gaultierov pariški show bio je inspiriran Jamesom Bondom, simbolom muževnosti, a na pisti smo vidjeli totalnu suprotnost. No, to je Gaultier!

VIŠE O TEMAMAAndrej PejićJean Paul Gaultiernajlonke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se