Show

Ženstveno izdanje Lejle Filipović začinjeno sandalama iz snova

Najveću pažnju na sinoćnjoj trećoj večeri Fashion Weeka Zagreb privukla je savršeno skockana Lejla Filipović, koja je svoj look zaokružila glamuroznim sandalama

Autor: N.J.ZagrebObjavljeno 19.05.2017.4

Lejla Filipović | Foto: Zvonimir Ferina

Lejla Filipović | Foto: Zvonimir Ferina

Sinoć je održana treća večer Fashion Weeka Zagreb (koji je, podsjetimo, doživio fuziju s Cro A Porterom) na kojoj su svoje kolekcije predstavili Larie Marine Lacković Matić, Hope Irene Berišić Turk, Jet leg i Atelier Terra Urbana iz Ljubljane.


Revije održane u suhom hodniku Kaptol centra u zagrebu pratile su i neke poznate osobe, a najveću pozornost privukla je uvijek dobro 'skockana' Lejla Filipović, koja je svoj ženstveni proljetno-ljetni styling zapečatila glamuroznim zlatnim sandalama s detaljima u stilu nakita i elegantnom torbicom.

Je li pogodila ili pogriješila - prosudite sami!

Više o temama: Lejla Filipović, Fashion Week Zagreb

Ocijeni članakPovezani sadržaj

Komentari:

Tara prije 3 dana:

A što,za ime svega,fali njenim koljenima?Daj,hejteru/ice pogledaj svoja.Ma,ne mogu vjerovati da ima takvih ljudi ,punih jala i mržnje prema onima koji su ljepši od njih.

guest9996 prije 4 dana:

A pogle joj koljena, sve je jasno :D Inače, super styling )

Stonoga 21.05.2017.:

Di je kupila te sandale?

Miah 20.05.2017.:

Uvijek sa stilom. Lijepa

KomentirajKako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK