ZARA: 30 haljina za jesen/zimu 2013/2014.

Piše: Iva Boban, Foto i cijene: Zara
Objavljeno 10.09.2013.

282

Dugi rukavi, fine tkanine i odsustvo 'jeftinih', vrištećih detalja možda će odbiti nešto mlađe fashionistice, ali će definitivno privući djevojke i žene sa izgrađen(ij)im stilom

Nakon prilično uspjele reklamne kampanje za nadolazeću sezonu, predstavljene još početkom kolovoza, ionako velika očekivanja od Zare postala su još veća. Već sada, na osnovu prvih opipljivih plodova u online shopu i staromodnim offline trgovinama, možemo donijeti konkretniji sud. I dati ocjenu - vrlo dobar! Kolekcija haljina, bogata i za razliku od većine high-street brandova koji vole nabacati sve što im padne pod ruku - zaokružena i smislena, djeluje kao dobra pjesma. Ili film. Na prvi pogled ne baca u trans, ali svojom slojevitošću osvaja nakon više gledanja i sve vam se više uvlači pod kožu. U prijevodu - naprosto vas mami da potrošite koju kunu!

Dugi rukavi, fine tkanine i odsustvo 'jeftinih', vrištećih detalja možda će odbiti nešto mlađe fashionistice, ali će definitivno privući djevojke i žene sa izgrađen(ij)im stilom. Bezvremenska crna stiže nam doslovce u bezbrojnim oblicima, fino uklopljena u zanimljiva geometrijska rješenja i asimetriju te 'razbijena' prozirnim ili čipkastim dijelovima. Sve sa mjerom!

Kolekcija se širi u smjeru retro printeva te diskretnijih, jeseni i zimi prilagođenih cvjetnih i životinjskih uzoraka. Uz male i 'velike' crne haljine na meniju su i one u tamnozelenoj, ljubičastoj, plavoj, sivoj i bijeloj. 25 modela iz jesenske kolekcije pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAhaljineZaramala crna haljinaduge haljinemaksi haljinehaljine dugih rukavahaljine otvorenih leđaasimetrične haljineretro printpletene haljinehaljine bez rukavadžemper haljine




Povezano