Zagreb street style: Proljeće je i službeno stiglo na špicu!

Piše: CroModa, Foto: Zibar Photography
Objavljeno 20.03.2017.

250

Atraktivne Zagrepčanke ove su se subote i službeno oprostile sa zimom, a špica je doslovno procvjetala okupana proljetnim bojama i trendovskim uzorcima

Konačno se i to dogodilo - beskrajno duga i mnogima dosadna zima odsvirala je svoje završne taktove na zagrebačkoj špici! Protekla subota bila je kalendarski zadnja zimska, danas ćemo i službeno zakoračiti u proljeće. No, kalendar je jedno, a klimatološka i modna stvarnost nešto su sasvim drugo. Proljetne modne trendove - u većoj i manjoj mjeri - na zagrebačkim ulicama gledamo već nekoliko tjedana, a ova protekla, treća ožujska špica, iako ne baš sunnčana kao one prethodne, donijela je konačnu pobjedu nove nad starom sezonom.
Blejzeru u pravim proljetnim bojama, od svijetloplave do crvene, bomberice i bajkerske jakne u bezbrojnim varijacijama zadale su konačan udarac teškim zimskim bundama i kaputima, a Zagrepčanke su nam pokazale kako ih nositi sa razigranim proljetnim suknjicama i poderanim trapericama, koje su po svemu sudeći i dalje must-have.


Zanimljivo je bilo i u sferi obuće i modnih dodataka: vidjeli smo najatraktivnije modele proljetnih gležnjača, kaubojki i ludo dobrih tenisica, ali i torbice u sočnim bojama nove sezone te najatraktivnije sunčane naočale iz proljetnih kolekcija najpoznatijih dizajnerskih kuća.

A post shared by CroModa (@cromoda) on


Zabilježili smo najbolje od najboljeg, 30-ak inspirativnih proljetnih lookova pogledajte u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAstreet styleZagrepčankešpicaulični stil
Povezano