Zagreb street style (18/11/17): Ulicama je zavladao NOVI VELIKI trend!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.11.2017.

172

Standardnoj paleti jesensko-zimskih trendova, od cool gležnjača do lažnog krzna, na listi najvećih zimskih modnih hitova pridružili su se i topli komadi ukrašeni perl(ic)ama

Studeni u punom sjaju - tako bi se u najkraćim crtama mogla opisati treća subota u jedanaestom mjestu dvije tisuće i sedamnaeste godine. U iščekivanju one vesele, adventske zime, proživljavamo jedan pomalo depresivan period, "začinjen" za ovo doba godine tipičnim klimatološkim dekorom - kišicom, minusima i mrakom. Takva je bila i modna špica; ne previše uzdbudljiva, nešto kao mali predah između dva spektakla (onog ranojesenskog i onog nadolazećeg, adventskog), ali i dalje dovoljno dobra da nam ponudi nekoliko lookova koji konkuriraju za mejsečni (možda čak i godišnji) 'the best of'. I jedan, ali jako vrijedan novi trend!
Uz lažno krzno, cool gležnjače i čizme iznad koljena, lista najvećih trendova nadolazeće zime podebljana je jednim hitom koji smo nedavno namirisali pregledavajući lookbookove najpoznatijih brendova - perlama.

Perlice, dakle, krase baš sve one fine tople zimske komade, od džempera i kardigana do kapa, s kojih su protjerale donedavno neprikosnovene pompone. Trend je potvrđen i na subotnjoj špici, a kako to Zagrepčanke nose, pogledajte u galeriji fotografija. Snimili smo nešto manji broj kombinacija u odnosu na našu standardnu kvotu, ali to je samo zagrijvanje za one prave zimske modne street style spektakle.

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se