YSL Vernis à Lèvres: 38 novih, intenzivnih nijansi za usne

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.11.2017.

0

YSL Vernis à Lèvres

YSL Vernis à Lèvres

U 2017. godini, reinterpretacija ovog globalnog hita vraća se na ljestvice popularnosti. Pojačajte volumen, naglasite snagu i zauvijek recite 'stop' kompromisima

Godine 2012. rođena je nova ikona dekorativne kozmetike: zavodljivo sjajilo, lip stain i ruž za usne u jednom proizvodu. YSL Beauté je s VERNIS À LÈVRES potaknuo radikalne promjene u životu moderne žene koja želi i treba sve.
U 2017. godini, reinterpretacija ovog globalnog hita vraća se na ljestvice popularnosti. Pojačajte volumen, naglasite snagu i zauvijek recite "stop" kompromisima.

Izvorna formula nove generacije u ovom je izdanju obogaćena jedinstvenom emulzijom za postojanost boja "Lifeproof Colour Emulsion". Čestice vode isparavaju iz formule, a kapljice ulja stvaraju postojani sloj intenzivno sjajne boje, naglašavajući linije usana i čineći ih punijima. Usne su odmah nakon nanošenja okupane blistavom bojom uz prekrasan osjećaj ugode, bez ljepljivosti i masnog sjaja.

Staz Lindes za YSL

Staz Lindes za YSL

Uz 4 nove VERNIS À LÈVRES POP WATER, koje usne obavijaju daškom boje prožete prozirnim sjajem i 5 svježih i zavodljivih CLASSIC VERNIS À LÈVRES, sada možete birati svoju omiljenu nijansu u paleti od 38 intenzivnih nijansi.

Staz Lindes svojom neobuzdanom strašću za glazbom i buntovničkim stilom daje poseban pečat jedinstvenom svijetu boja VERNIS À LÈVRES.

U čast povratka kultnog proizvoda za usne VERNIS À LÈVRES, uvaženi redatelj Fabien Constant snimio je kratki film kao iznimno realistično iskustvo virtualne stvarnosti u formatu 360°, sa Staz Lindes u glavnoj ulozi.


VIŠE O TEMAMAStaz Lindesruž za usneruževi za usneYSL BeautyYves Saint Laurent
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se