Vogue Eyewear: Sunčane naočale za jesen/zimu 2016/2017.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.11.2016.

1

Vogue Eyewear za jesen/zimu 2016/2017.

Vogue Eyewear za jesen/zimu 2016/2017.

Ovosezonska se kolekcija vrti oko lakoće i živopisnog duha suvremenih modela dizajniranih za žene kozmopolitskog duha diljem svijeta

Nadahnuti  najnovijim trendovima, suvremeni metalni okviri, novi 3D koloristički efekti i sofisticirani ukrasni detalji ocrtavaju raznovrsna lica dizajna nove linije ženstvenih modela, utjelovljujući pritom suvremen duh modno nadahnutog glamura.

Od supertankih metalnih okvira s avangardnim trostrukim mostovima i iznimno kontrastnim metalik zrcalnim lećama u kolekciji Light and Shine, preko modernih klasičnih oblika i besprijekorno funkcionalnih luksuznih detalja očaravajućih naočala iz linije Bond, do trendovskih reinterpretacija izuzetno popularnih ručkica s efektom Rainbow, čitava se ovosezonska kolekcija vrti oko lakoće i živopisnog duha suvremenih modela dizajniranih za žene kozmopolitskog duha diljem svijeta.

Casual Chic – Rainbow  Evolution

Nadovezujući se na priču koja je osvojila srca žena diljem svijeta  u 2015. – ručkice s motivom Rainbow – ovosezonska ležerna estetika segmenta Vogue Eyewear Casual  Chic upravo uz pomoć tog motiva transformira trendovske dioptrijske okvire i glamurozne sunčane modele gustih sezonskih boja. Reinterpretacijom prepoznatljivih kromatskih akcenata originalnih ručkica  Rainbow kroz sinusoidno  zakrivljene, umetnute linije i slojevite luminozne tonove dobiva se svjež, ali i sofisticiran završni efekt.

VO 5106S

VO 5106S

VO 5106S

Odvažni volumeni, skulpturalne linije i profinjeni koloristički detalji redefiniraju prepoznatljiv profil ovog trendovskog okruglog sunčanog okvira za moderne žene koje traže lagane, ležerne sunčane naočale. S novom 3D evolucijom motiva Rainbow duž cijele ručkice izvedenim u sinusoidnim umetnutim linijama, ovaj suvremeni model od najlonskih vlakana dostupan je u 5 dubokih sezonskih boja, uključujući petrolej zelenu, ljubičastu, plavu, tamnu  havanu i crnu sa sunčanim lećama u usklađenim gradualnim nijansama za apsolutan stil i kvalitetu slike.

In Vogue – Light and Shine

Kao izraz  elegantne evolucije  najprodavanije kolekcije  Light and  Shine,  njezini novi iznimno tanki, minimalistički metalni  profili i rafinirani kontrasti suvremenog dizajna izražavaju  duh najznačajnijih sezonskih trendova u vidu neodoljivih naočala za urbane trendeseterice najvišeg profila. Intrigantni novi oblici s trendovskim dvostrukim i avangardnim trostrukim mostovima, nježnim pastelnim tonovima s praškastim premazom, detaljima od mat metala i kontrastnim zrcalnim lećama definiraju potpuno nov dizajnerski koncept metalnih okvira za žene s najprogresivnijim osjećajem za modu.

VO 4022S

VO 4022S

VO 4022S

Lagan dizajn, čistih linija i suvremeno oblikovanog dijela uz obrve u kombinaciji sa sofisticiranim supostavljanjem mat metala i tonova praškastog premaza definira trendovsko nadahnuće ovog nepravilnog sunčanog okvira s dvostrukim mostom, donoseći izuzetno atraktivan model s malo pomaknute sofisticiranosti. Dostupan u nizu nježnih pastelnih nijanse koje obogaćuju moderne zrcalne leće, kao i u svestranim klasičnim izvedbama s klasičnim gradualnim lećama, ovaj lagani izdržljivi metalni model jamči optimalnu kvalitetu slike za stilski osviještenu urbanu ženu koja je uvijek u pokretu. Dostupan je u mat crnoj, mat smeđoj, mat koraljnoj, mat azurno plavoj i mat krem boji.

VO 4023S – ADV

VO 4023S – ADV

VO 4023S – ADV

Minimalističke linije, trendovski  materijali i suvremeni detalji  definiraju suvremen izgled ovog sunčanog modela  nepravilnog  oblika, u potpunosti izrađenog  od metala. Sofisticiran, ali i nevjerojatno moderan,  trendovski a ipak originalan, ovaj profinjeni okvir karakteriziraju komplementarne pastelne i metalne boje na mat  prednjem dijelu okvira i ručkicama, koje dodatno  ističu nove zlatne i srebrne zrcalne leće odnosno rafinirane gradualne verzije leća, odražavajući modno nadahnutu estetiku otmjenog urbanog stila koji je i lagan i izdržljiv baš poput iznimno energičnog  duha moderne žene. Ovaj je model prisutan na oglasnim materijalima za jesen i zimu 2016. a dostupan je u mat crnoj, mat smeđoj, mat ružičastoj, mat plavoj i mat krem boji.

Timeless – Bond

Ostajući vjerna svojem slavnom  imenu, kolekcija Bond pojavljuje se kao glavni protagonist segmenta Timeless  s vrhunskom ponudom  elegantnih modela. Reinterpretirajući  besprijekorno funkcionalan, ali i hrabar duh diskretne suvremene žene koja voli eksperimentirati sa stilom, jedinstveni slojevi s prugicama u bojama kreirani najsuvremenijom IML tehnologijom i funkcionalni luksuzni metalni detalji s kristalima Swarovski oživljavaju klasičan dizajn daškom neizvjesnosti suvremenog glamura.

VO 5093SB

VO 5093SB

VO 5093SB

Dojmljiva elegancija i blistav glamur s besprijekorno funkcionalnom dušom definiraju modernu klasičnu estetiku ovog kvadratnog sunčanog modela naglašenih gabarita. S 24 skupocjena kristala Swarovski, ručno postavljena u dekorativnu  mašnu na zglobu, ovaj lagani okvir od najlonskih vlakana nudi paletu svestranih klasičnih boja, bogate mliječne tonove i prednje dijelove u jednoj boji sa specifičnim prugastim motivom  sa  stražnje strane, koje nadopunjuju  koordinirane  gradualne leće  namijenjen je smionim ženama istančanog ukusa za očaravajući stil, koje nemaju vremena za gubljenje. Naočale su dostupne u crnoj, tamnoj havani, tamnoljubičastoj, plavoj i sivoj.


VIŠE O TEMAMAsunčane naočaleVogue Eyewear




Povezano