TORBE X ŠUZE: 10 'statement' komada iz Manga!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 18.10.2016.

278

Pripremite se za dozu čistog glamura, donosimo 10 Mangovih hitova iz kategorije modnih dodataka koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Modni dodaci su ključ dobrog stila, a naši napredni radari u Mangu su detektirali izvrsnu accessories kolekciju u kojoj se skriva nekoliko potencijalnih modnih bestselera i 'statement' komada koje ćemo narednih mjeseci vrlo vjerojatno često viđati i na hrvatskim ulicama.
Ovo je najbolje od najboljeg iz Mangove zbirke odabranih modnih dodataka, redom su to dragulji koji će osjetno "popraviti" svaku kombinaciju. Njih deset.

Među njima i beskrajno elegantne visoke kožne čizme u boji čokolade kao predvodnik jesensko-zimskog accessories dream teama. U odjeljku s gležnjačama izdvaja se nekoliko modela s WOW efektom, od kičastih zlatnožutih do gležnjača s divljim zmijskim efektom.

Uzbuđenja ne manjka ni u svijetu torbi gdje vas čekaju profinjeni tamnosmeđi modeli sa zlatnim dekorativnim elementima, torbe s efektom krokodilske kože te jedan model u kraljevski plavoj koji će mnogima zapeti za oko.

VIŠE O TEMAMAgležnjačetorbeMangočizmetote torbekožne torbečizme iznad koljenavisoke čizme
Povezano