TOP 10 šljokičastih haljinica za zimu 2013/2014.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 20.11.2013.

673

Kičaste, zabavne i seksepilne, svjetlucave haljinice idealan su izbor za lude partyje koji će obilježiti kraj godine

Posljednjih smo se dana raspisali o ludim zimskim partyjima, pa je red da se dotaknemo i svjetlucavih haljinica, neizbježnih kada su u pitanju blagdanske modne ludorije. Ova tema možda neće oduševiti uzvišene i profinjene fashionistice, ali definitivno će se svidjeti onim djevojkama koje nisu u strahu od dobre zabave i zavođenja. Kičaste krpice uvijek dobro razbijaju jesensko-zimsku monotoniju, stoga idemo vidjeti što nam nude najveći high-street igrači.

Šljokice - očekivano - nismo pronašli jedino u minimalizmu ogrezloj Zari, ali nam ih zato u obilju nude Mango i Bershka, dok priču zaokružuju vesele kreacije iz H&M-a i Asosa. Bershka nas mami ultraseksepilnim haljinicama otvorenih leđa u tamnoružičastoj i nude boji, dok se Mango uz izuzetak jednog modela u boji pijeska bazirao na apsolutnoj kraljici ove jeseni i zime - crnoj!

U nadi da ćemo vam bar malo olakšati predblagdanske šopingholičarske muke, u galeriji fotografija donosimo TOP 10 šljokičastih haljinica s pripadajućim cijenama. Uživajte!


VIŠE O TEMAMAšljokicehaljineBershkaH&MMangohaljine otvorenih leđaparty haljinehaljine sa šljokicamaAsospripijene haljinehaljine bez rukava




Povezano