TOP 10 New Yorkerovih haljina za zimu 2013/2014.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 15.10.2013.

955

Za najhladniji dio godine New Yorker nam nudi seriju ženstvenih i zavodljivih, uglavnom crnih haljinica

New Yorker je spreman za zimu! Njemački high-street brand pripremio je seriju ženstvenih i seksepilnih haljinica koje će odgovoriti svim izazovima hladnijeg, ali i zabavnijeg dijela aktualne sezone. Kažemo zabavnijeg jer - bliže nam se božićni i novogodišnji partyji; nezamislivi bez dobrih cipela, glamuroznog nakita i prigodne haljine.

Lepezu haljina za zimu 2013/2014. New Yorker je gotovo u cjelosti bazirao na vječnoj, poput magneta privlačnoj crnoj boji. Nude nam se lepršave i razigrane haljine s prozirnim dijelovima, ali i nešto 'teži' i autoritativniji modeli s kožnim sjajem. Za dašak drame i uzbuđenja zadužene su asimetrične čipkaste haljinice.

Za najluđe i najveselije trenutke tu su ultrakratke i mladenački kičaste šljokičaste haljinice te zavodljive minijaturne crne haljine - ukrašene detaljima u stilu nakita - koje slijede liniju tijela.

Najbolja vijest su cijene: Kreću se od 159 do 229 kuna. TOP 10 New Yorkerovih prijedloga za zimu 2013/2014. pogledajte u galeriji fotogr


VIŠE O TEMAMAhaljineNew Yorkerparty haljinečipkaste haljinecocktail haljinekratke haljinehaljine bez rukavaasimetrične haljinehaljine dugih rukava




Povezano