The Shock: Nova maskara s efektom lažnih trepavica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.02.2017.

36

YSL - maskara The Shock

YSL - maskara The Shock

YSL Beauté predstavlja tamnu, intenzivnu i očaravajuću maskara The Shock, koja donosi nevjerojatno odvažan izgled i dosad neviđenu pokrivenost

Volume Effet Faux Cils The Shock šokantno je gusta i nadasve seksi maskara koja obavija trepavice prekrasnom tamnom nijansom. Savršena tehnologija i preciznost nanošenja rezultiraju gustim, voluminoznim i očaravajućim trepavicama.
Tamna, intenzivna i očaravajuća maskara The Shock branda YSL Beauté donosi nevjerojatno odvažan izgled i dosad neviđenu pokrivenost, već od prvog poteza. Nevjerojatno guste i duge trepavice uokviruju magnetično privlačne i senzualne oči za odvažan, moćan i opasno seksi izgled.

Gušća od svih dosadašnjih maskara YSL Beauté, inovativna tekstura glatko klizi po trepavicama, bez stvaranja grudica, u trenu im donoseći dramatičan volumen i besprijekoran izgled od korijena do vrhova. Dostupna je u tri nijanse: Noir Asphalte – prodorna, mat crna; Bleu Underground – smoky tamnoplava i Bourgogne Brut – prodorna crveno-smeđa s crnim podtonovima.

Gotovo je bestežinska, što omogućava savršenu gradaciju slojeva, s time da se svi „stapaju“ u jedan, pružajući trepavicama dramatičan volumen i definiciju.

Tehnološki savršena četkica šira je od standardnih. Zaobljenog je i simetričnog oblika, a donosi i inovaciju – četiri utora spremnika. Svakim umakanjem štapića u tubu, spremnici se pune maksimalnom količinom formule. Potez za potezom, trepavice dobivaju upravo optimalnu dozu maskare za veći volumen no što je ijedna maskara prije iz linije YSL Beauté uspjela postići.

Maskara Volume Effet Faux Cils The Shock na hrvatskom je tržištu dostupna po cijeni od 235 kuna.

VIŠE O TEMAMAmaskaraYves Saint Laurenttrepavicelažne trepaviceVolume Effet Faux Cils THE SHOCKYSL Beauty
Povezano