The Prodigy i RYCA lansirali figurice 'Rave Heroes'

Piše: CroModa, Zagreb, London
Objavljeno 11.04.2017.

0

The Prodigy x RYCA

The Prodigy x RYCA

Ekskluzivno ograničeno izdanje figurica nastalo je u suradnji s britanskim brandom RYCA iza kojeg stoji nagrađivani umjetnik Ryan Callanan

Megapopularni rejveri The Prodigy odsad imaju i svoje figurice! Ekskluzivno ograničeno izdanje figurica nastalo je u suradnji s britanskim brandom RYCA iza kojeg stoji nagrađivani umjetnik Ryan Callanan.
"The Prodigy su bili soundtrack mog života otkad sam se igrao s akcijskim figuricama, a sada svoje rave heroje činim besmrtnima u obliku umjetničkih igračaka...", izjavio je RYCA koji je poznat i po svojim serijama figurica hip hop legendi kao što su Biggie, 2Pac i Eazy-E. 

'Rave Heroes' kolekcija sadrži kromirane umjetničke figurice članova The Prodigyja - Liama Howletta, Keitha Flinta i Maxima te je limitirana na svega 250 numeriranih setova, a osim figurica uključuje artwork s live nastupa i potpise članova benda. Kao dodatak, izrađeno je i 10 pozlaćenih setova koji nisu dostupni u prodaji nego će biti poslani na adrese 10 nasumičnih kupaca kolekcije. Figurice se prodaju putem službene stranice benda.

The Prodigy otvaraju festivalsku sezonu u Hrvatskoj nastupom na umaškom Sea Star Festivalu. Na rasporedu su u petak, 26. svibnja, uz Dubioza Kolektiv, Urban & 4 i Fakofbolan.

VIŠE O TEMAMAThe ProdigyRYCARyan Callanan
Povezano