The Best Shop: Specijalizirani magazin za shopping

Piše: CroModa.com
Objavljeno 10.12.2007.

2

The Best Shop: Specijalizirani magazin za shopping

Ovog mjeseca na tržištu se pojavio prvi broj magazina The Best Shop, koji je zamišljen kao mjesečni vodič kroz modni shopping u Hrvatskoj. Kompanija Dragi Net Media odlično je osmislila cijeli projekat, tako da već u prvom broju, na 200 stranica, možete naći gotovo sve što se nudi u hrvatskim dućanima

The Best Shop: Specijalizirani magazin za shopping

Ovog mjeseca na tržištu se pojavio prvi broj magazina The Best Shop, koji je zamišljen kao mjesečni vodič kroz modni shopping u Hrvatskoj. Kompanija Dragi Net Media odlično je osmislila cijeli projekat, tako da već u prvom broju, na 200 stranica, možete naći gotovo sve što se nudi u hrvatskim dućanima, kada su odjeća, asesoari i kozmetika u pitanju. The Best Shop savjetuje kupce svih potrošačkih profila, od onih koji su u stanju izdvojiti malo veću svotu novca za dizajnersku haljinu pa do potrošača koji su u potrazi za jeftinom i kvalitetnom krpicom.

Evo što čitateljima poručuje uredništvo The Best Shopa: "Obilazit ćemo dućane, kreirati savršene outfite za sve vaše prilike, prenositi sliku sa svjetskih modnih pista, isprobavati kolekcije i testirati novitete. Hoćemo da vas istovremeno zabavimo, inspiriramo za pametnu kupovinu i da vam pomognemo da izgledate stilizirano, zdravo, lijepo i savršeno sa što manje novca. The Best Shop je škola oblačenja, dotjerivanja, uljepšavanja i uživanja. On je vaš najbolji prijatelj za shopping, praktično besplatni stilista i beauty savjetnik i, ujedno, najluksuzniji vodič raspodjele kućnog budžeta prepun konkrentih informacija, savjeta i preporuka".

Pored savjeta za pametan shopping, u The Best Shopu možete naći još gomilu zanimljivog sadržaja. O svom stilu govore poznate ličnosti hrvatskog javnog života, ali i obični ljudi iz vašeg susjedstva. U prvom broju tu je još i priča o Enriqueu Iglesiasu, interview s Marijom Cvitanović, cover story o Nicole Kidman, kao i vodič kroz kulturna dešavanja u Hrvatskoj, kulinarski savjeti i još mnogo toga. 

Za kraj vam možemo dati samo  jednostavan savjet - sljedećeg mjeseca potražite na kioscima novi broj The Best Shopa!

{mosgoogle center} 

{mosbanner}
Povezano