Svi ih već nose – cipele i sandale s blok petom!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.04.2017.

45

Blok pete pravi su odmor za noge: održavaju hod stabilnim i čvrstim, ugodne su za nošenje, dok istovremeno daju elegantnu i povišenu siluetu

Svi modno osviješteni pričaju o njima, sve fashionistice ih već nose na nogama!  Riječ je o trendu koji je ove proljetne sezone postao modni higlight! Blok pete u obliku sandala nose se u svim bojama i u svim kombinacijama.
Blok pete pravi su odmor za noge: održavaju hod stabilnim i čvrstim, ugodne su za nošenje, dok istovremeno daju elegantnu i povišenu siluetu. Odlično se dopunjavaju uz proljetne suknje, haljine, ali i traperice.

Iz nove kolekcije Planet obuće izdvajaju se trendy modeli otvorenih prstiju i peta, sa raznolikim teksturama: od rupičaste preko baršunaste do reptil printa. Svaki je model dodatno ukrašen remenčićem i kopčom koja osim estetike zadovoljava i praktični dio jer učvršćuje cipelu oko gležnja.

Potražite svoju idealnu sandalu s blok petom u svim prodavaonicama Planet obuće, Svijeta obuće i Planike, te putem web shopa Planet obuće.

VIŠE O TEMAMAcipelePlanet Obućasandalesandale na petuženska obućašpagerice
Povezano