Moda Naslovnice i editorijali

Sve na jednom mjestu: Kardashian/Jenner za slavljenički Cosmo

Prvi put nakon četiri godine Kris Jenner i njenih pet proslavljenih kćerkica zajedno krase jednu magazinsku naslovnicu

Autor: T.M.New York, ZagrebObjavljeno 06.10.2015.0

Cosmopolitan za studeni 2015.

Cosmopolitan za studeni 2015.

Prošlo je pola stoljeća otkako je pod palicom američke novinarke i poduzetnice Helen Gurley Brown (koja je na poziciji glavne urednice provela čak 32 godine) rođen moderni Cosmopolitan, jedan od napoznatijih ćenskih magazina na svijetu. Slavljenička godina donijela je niz slavljeničkih, po svemu posebnih naslovnica, prvo onu svibanjsku s Madonnom, a sada i jednu koja je u cjelosti u znaku fenomena obitelji Kardashian.


Prvi put nakon četiri godine, i covera magazina Redbook iz 2011., Kris Jenner je pozirala u društvu svojih pet slavnih kćerkica, a osim ove glavne, grupne, uskoro će biti predstavljene i 'sekundarne' pojedinačne naslovnice s Kim, Kourtney i Khloe Kardashian.

Prvotna zamisao je bila svakoj sestri dodijeliti jednu pojedinačnu naslovnicu, ali zbog ugovora koji je Kendall Jenner potpisala s jednim drugim (nije poznato kojim) časopisom, nije mogla pozirati sama pa je došlo do grupnog covera. Koji je, sudeći po prvim reakcijama, možda i jošbolje rješenje.

Više o temama: Helen Gurley Brown, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Cosmopolitan, Kris Jenner

Ocijeni članakPovezani sadržaj

KomentirajKako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK