Lifestyle

Supernova u Zadru gradi shopping centar

U Zadru, drugom po veličini gradu u Dalmaciji, na površini od preko 38.000 m² niknut će četvrti, i dosada najveći, SUPERNOVA shopping centar u Hrvatskoj. Više od devedeset nacionalno i internacionalno poznatih i uspješnih maloprodajnih trgovina ponudit će na dvije etaže u komfornom i opuštenom shopping ozračju neuobičajenu mješavinu zakupnika.

Autor: CroModa.comObjavljeno 18.06.2009.19

Austrijska tvrtka Supernova Holding nastavlja ekspanziju u Hrvatskoj te investira 85 milijuna eura u novi veliki projekt u Zadru.

Supernova

Supernova

U Zadru, drugom po veličini gradu u Dalmaciji, na površini od preko 38.000 m² niknut će četvrti, i dosada najveći, SUPERNOVA shopping centar u Hrvatskoj. Više od devedeset nacionalno i internacionalno poznatih i uspješnih maloprodajnih trgovina ponudit će na dvije etaže u komfornom i opuštenom shopping ozračju neuobičajenu mješavinu zakupnika. Pored supermarketa Spar, za ovaj izvanredni projekt već su se odlučili ključni zakupnici, kao što su Peek&Cloppenburg, Humanic, Müller, NewYorker, Deichmann, Benetton, S.Oliver, Douglas. Financijski partner za SUPERNOVU Zadar je Erste banka iz Austrije.

Rolanda Stielera, voditelja odjela za zakup poslovnih prostora u SUPERNOVI Hrvatska, raduje veliko zanimanje za ovaj projekt u Zadru. "Činjenica da smo u trenutku početka gradnje preko 70 posto ukupnih prodajnih površina već iznajmili atraktivnim zakupnicima pokazuje da koncepcija SUPERNOVE u Zadru ima svijetlu budućnost. Stvaramo moderno mjesto trgovanja na kojem će se moći optimalno predstaviti kako regionalni, tako i u međunarodnim okvirima vodeći maloprodajni trgovci i marke".

SUPERNOVA Zadar nalazi se u Zagrebačkoj ulici, sjevernoj prometnici koja vodi na autocestu A1 dok se do centra za samo 5 minuta vožnje automobilom brzo i udobno dolazi iz samog centra grada. Posjetiteljima će na raspolaganju stajati više od 1.500 besplatnih parkirnih mjesta. Povezanost s javnom prometnom mrežom osigurana je autobusnim stajalištem u neposrednoj blizini.

"SUPERNOVA Zadar je simbol filozofije našeg poduzeća ili sveobuhvatnog razvoja u Hrvatskoj s visoko kvalitetnim maloprodajnim nekretninama. Na taj se način projekt realizira prema najnovijim ekološkim standardima, dok su neophodni koraci u smjeru certifikacije već poduzeti. Kao arhitektonskog partnera za ovaj futuristički projekt pridobili smo renomirani arhitektonski ured Domenig Wallner", naglašava hrvatski direktor grupacije SUPERNOVA, gospodin Grgur Jolić.

Shopping centar SUPERNOVA Zadar razvija austrijska grupacija m2, koja sada već više od 11 godina realizira visoko kvalitetne trgovačke nekretnine u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj. Pritom se područje djelatnosti poduzeća proteže od akvizicije zemljišta i projekata, preko realizacije i iznajmljivanja pa sve do dugoročnog upravljanja nekretninama kroz Center Management.

Ime SUPERNOVA predstavlja u Sloveniji i Hrvatskoj uspješne specijalizirane trgovine i trgovačke centre, koji se odlikuju optimalnim lokacijama te uravnoteženom i internacionalnom mješavinom zakupnika.

,

Ocijeni članakPovezani sadržaj

Komentari:

jure 27.10.2010.:

bit će to dobar shoping centar samo neće imat ko kupovat u njemu :-)

jacko 30.06.2010.:

ebala vas veza bez veze ;-)

ivan---st 04.06.2010.:

bok, zanima me kako predat molbe za posao ?

nika 30.05.2010.:

Zna li tko jel natječaj za Deichmann u u Zadru već bio?
Hvala!

stosa 17.04.2010.:

dobro,super,pa necu vise preko granice u kupovinu.trenutno u zadru nema pravih ducana!

mare1 11.04.2010.:

muller je već raspisao natječaj za voditelje, na www.moj-posao.net

jure10 19.03.2010.:

kad se otvara

samantha 08.02.2010.:

dali netko ima informaciju o natječaju.molim vas javite ako itko nešto zna.unaprijed hvala!!!

ultra thin 01.02.2010.:

a sto ako neko npr.ja nema nikakvog iskustva u trgovini.ima li šanse,bar male??

Nika 26.01.2010.:

S vezom ili bez veze treba se nadati :), znam samo da su za neke trgovine ljudi išli na obuku po 2-3 tjedna tako da se iskreno nadam ce uskoro objaviti taj natječaj!!!

nema Å¡anse 25.01.2010.:

nema šanse da će biti preko veze, pa u Hrvatskoj se posao ne dobiva preko veze!!! Nego što nego preko veze!! kao uostalom svaki, pa i najbijedniji posao u ovoj državi, dobiva se isključivo preko veze!!!!

dolby 23.01.2010.:

sto mislite oce li biti zaposlenja preko veze??

nema me 23.01.2010.:

E i biti ce vjerovatno i u zadarskom listu natječaj.samo treba pratiti i biti strpljiv.

Nika 22.01.2010.:

Molim Vas kada će se raspisati natječaj i gdje to možemo pronaći?
Hvala puno!

kiti 18.01.2010.:

odi vjerovatno informacije o natječaju necete dobiti!To treba potražiti negdje drugdje! Inače i ja bi volila znati!!!

vucica2301 15.01.2010.:

Molila bi da mi netko javi ako zna kad ce biti raspisan natjecaj??!!
Hvala

zbunjola 27.11.2009.:

mene isto zanima to za radna mjesta jesu li vec otvoreni natjecaji i gdje se mogu poslati molbe?

Srebrno Sviralo 05.11.2009.:

otvaraju li se nova radna mjesta?
ako da, gdje se treba javiti? (:

zadranin 23.08.2009.:

mislim da ce ovo biti jedan od naj boljih shoping centra u hrvatskoj

KomentirajKako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK