Što sve donosi najiščekivanija H&M-ova kolekcija godine

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.10.2017.

28

Erdem x H&M

Erdem x H&M

Priznati fotograf Michal Pudelka stvorio je jedinstven lookbook koji istinski prikazuje Erdemov način izražavanja ljepote, koji je utjelovljen u kolekciji ERDEM x H&M

"ERDEM x H&M je kolekcija koja mi se stvarno obratila i stoga sam htio napraviti lookbook koji je drugačiji. Volim dodavati elemente iznenađenja i nadrealizma, te misliti na detalje kako bi naglasio atmosferu kao što je to uručivanje cvijeća modelu kroz okvir slike", izjavio je Michal Pudelka.
Zajednički, s Erdemom i H&M-om, Michal Pudelka je u slike unio dašak Engleske, u istoj ladanjskoj kući gdje je fotografirao materijale za kampanju i gdje je Baz Luhrmann režirao svoj kratkometražni film za ERDEM x H&M kampanju.

Erdem x H&M | Foto: Michal Pudelka

Erdem x H&M | Foto: Michal Pudelka

"Bilo je iznimno zadovoljstvo gledati kako Michal prenosi ozračje kolekcije i volim način na koji smo se igrali s različitim elementima poput cvijeća kako bi još više naglasili duh kolekcije ERDEM x H&M", pojašnjava Erdem.

VIŠE O TEMAMAErdemH&MMichal PudelkaErdem x H&M
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se