Springfield najavio trendove za jesen/zimu 2015/2016.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.09.2015.

0

Modni urednici i novinari dobili su ekskluzivan uvid u Springfieldovu kolekciju i trendove za nadolazeću jesensku sezonu

Poznati španjolski brand Springfield održao je poseban showroom za urednike i novinare iz svijeta mode koji su dobili priliku premijerno pogledati kolekciju za jesen zimu 2015/ 2016. Prisutnima su također ekskluzivno predstavljeni novi lookbook vizuali koji odišu odvažnošću, svježinom i jakom osobnošću. Kao jedan od vodećih brandova u svijetu mode za mlade, Springfield njeguje jednostavan stil interpretiran na suvremeni način, što dolazi do izražaja i u najnovijoj kolekciji.

Vodeći se potrebama mlade urbane generacije, Springfield nastavlja promicati temeljne vrijednosti branda: spoj vrhunske kvalitete i pristupačne cijene, udobnost, moderan dizajn te stil koji je istovremeno opušten i elegantan. Ženska kolekcija se poigrava prozračnim tkaninama kombiniranim s denimom i laganim pletivima, a osmišljena je za romantičarke novog doba. Ključni komadi boemske garderobe su haljine i sakoi cvjetnog uzorka u pastelnim bojama na tamnim pozadinama.

Muška kolekcija donosi bogatu paletu klasičnih nijansi te vrlo atraktivne i lako nosive komade. Stilski je fokusirana na moderan i mladenački pristup casual siluetama. Odlikuje se opuštenošću i naglašenom funkcionalnošću.


VIŠE O TEMAMASpringfield




Povezano