Moda Modni eventi

Spektakularna revija kolekcije Kenzo x H&M u New Yorku

Jean-Paul Goude režirao je spektakularnu modnu reviju u New Yorku na kojoj je predstavljena kolekcija Kenzo x H&M

Autor: CroModaNew York, ZagrebObjavljeno 20.10.2016.0

Sinoć je na adresi Pier 36 u New Yorku održana spektakularna modna revija/show Kenzo x H&M koju je za tu prigodu režirao modna legenda Jean-Paul Goude. Svi gosti uživali su u jedinstvenom doživljaju i zaigranoj energiji kolekcije dizajnirane od strane Kenzovih kreativnih direktora, Carol Lim i Humberto Leon.


U ritmu posebno osmišljenog remiksa "Express Yourself" Sama Spiegela, plesači, beatbokseri, zviždači i glabenici ujedinili su se da proslave ljepotu i moć individualne ekspresije. Kroz posebno osmišljenu koreografiju od Kenzovih suradnika, Ryan Heffington predstavio je kolekciju Kenzo x H&M publici kroz vatrenu zaigranost, odvažne printove i žive boje. Nakon završetka revije proslava se nastavila uz nastup gosta iznenađenja repera Ice Cube.
 
"Ova noć bila je posvečena svemu onome što volimo kod Kenza i H&M-a – bila je zabavna, uzbudljiva i neočekivana proslava različitiv svjetova koji su se tu večer ujedinili. Bila je to noć za pamćenje", izjavili su Carol Lim i Humberto Leon, Kenzovi kreativni direktori.

"Predstavljanje kolekcije uistinu je bilo spektakularno. Predivno je bilo vidjeti kako ova kolekcija postaje stvarnost s nevjerojatnim printovima, bojama i energijom. Bila nam je čast što je Jean-Paul Goude režirao reviju i uhvatio našu istinsku esenciju", izjavila je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M.

Više o temama: Kenzo x H&M, Jean-Paul Goude, Carol Lim, Humberto Leon, Humberto Leon, Gilda Ambrosio

Ocijeni članakPovezani sadržaj

KomentirajKako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK