Smjela kombinacija: I Jelena Rozga ove jeseni nosi crveno i crno

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.09.2017.

10

Jelena Rozga | Foto: Igor Šoban

Jelena Rozga | Foto: Igor Šoban

Otvorenje nove sezone srednjoeuropske lige hokeja na ledu EBEL 2017/2018. u Domu sportova nije propustila ni Jelena Rozga

Sinoć je u punoj Ledenoj dvorani Doma sportova održana prva domaća utakmica KHL Medveščak koja je označila otvorenje nove sezone srednjoeuropske lige hokeja na ledu EBEL 2017/2018. gdje su Medvjedi dočekali prvog suparnika – mađarski klub Alba Volan. Jučerašnjom utakmicom započela je društveno odgovorna i edukativna akcija "Pošumimo Hrvatsku zajedno", u suradnji KHL Medveščaka i Hrvatskih šuma kojom će se prikupljati sadnice i sredstva za pošumljavanje opožarenih područja Grada Splita i okolice.
Ovu hvalevrijednu akciju podržali su brojni ljubitelji hokeja koji su uživali u odličnoj atmosferi, a najveću pažnju na tribinama privukla je Jelena Rozga, koja je u Dom sportova došla u trendovskoj jesenskoj crveno-crnoj kombinaciji.

Jelena Rozga | Foto: Igor Šoban

Jelena Rozga | Foto: Igor Šoban

Dugu crvenu haljinu Rozga je kombinirala s opakom bajkerskom kožnom jaknom i gležnjačama te tako pokazala svoj modni recept za kišne dane.

VIŠE O TEMAMAJelena Rozgabajkerske jaknekožne jakne
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se