Slušaj omiljenu glazbu i osvoji panoramski let iznad Zagreba!

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 13.03.2018.

22

Panasonic te vodi na panoramski let iznad Zagreba

Panasonic te vodi na panoramski let iznad Zagreba

Uz Panasonic slušalice i Music Without Limits samo je nebo granica! Budi kreativan, uslikaj se, pokaži fotografijom što za tebe znači glazba bez granica... i osvoji nezaboravan let iznad Zagreba!

Panasonic je svojom novom kolekcijom slušalica već kod svog prvog predstavljanja izazvao pažnju svih ljubitelja glazbe i zvuka, te mode i sporta. Radi se o bežičnim slušalicama, a uređaj se odlikuje naprednom tehnologijom i modernim ili sportskim dizajnom koji su oduševile i našu atraktivnu fitness trenericu Martinu Boščić Boss te omiljenog youtube-influencera Davora Gerbusa.

Uživaj u nezaboravnom letu i panoramskom razgledavanju Zagreba  

#MusicWithoutLimits | Foto: Panasonic

#MusicWithoutLimits | Foto: Panasonic

Otkrij svoju kreativnost, uslikaj se i pokaži fotografijom što za tebe znači glazba bez granica, a Panasonic Hrvatska će najkreativniju ideju odvesti na nezaboravan let iznad Zagreba.

Prijavi se na linku na ovom linku i postavi svoju fotografiju na kojoj uživaš u glazbi ili prenesi fotografiju na svoj Instagram račun uz hashtag #MusicWithoutLimits. Najbolja kreativna ideja poletjet će s Bellair školom letenja. Više informacija potraži na Facebook stranici Panasonic Hrvatska.

Panasonic RP-HF400BE-W

Panasonic RP-HF400BE-W

Glazba bez granica ili Music Without Limits slogan je koji stoji iza novih hit slušalica, a riječ je o kvalitetnom Panasonic modelu RP-HF400BE-W slušalicama koje korisnicima nude bežično Bluetooth povezivanje i hands-free korištenje. Također, slušalice korisnicima donose i ugodno audio iskustvo te autonomiju od dvadeset sati rada, a sve to bez petljanja žica. 

> Izaberi svoj hit model slušalica za 2018 na www.panasonic.com/hr

VIŠE O TEMAMAPanasonicslušalicePanasonic RP-HF400BE-W
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se