Slike Poreča i MTV SummerBlasta obići će cijeli svijet

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.04.2017.

0

MTV SummerBlast

MTV SummerBlast

Najljepši kadrovi istarskog bisera Poreča te najatraktivniji i najemotivniji trenuci premijernog izdanja festivala MTV SummerBlast obići će cijeli svijet!

Ekskluzivna emisija MTV SummerBlast 2016 prikazuje atmosferu festivala koji je prošle godine u dva dana trajanja okupio više od deset tisuća posjetitelja iz dvadesetak zemalja. Tijekom narednih mjeseci imat će svjetsku premijeru na svim MTV kanalima diljem svijeta, pa tako i na MTV Europe, MTV UK i MTV Adria televizijskim kanalima čija dnevna gledanost prelazi impresivnih 250 milijuna ljudi, a bit će emitirana više od 500 puta.
Priliku da prvi vide ekskluzivnu emisiju MTV SummerBlast 2016 nedavno su imali obožavatelji festivala, a na pretpremijeru koja je održana u kinu Poreč stigla je i zamjenica gradonačelnika Poreča Nadia Štifanić Dobrilović koja je tom prilikom istaknula pozitivan utjecaj festivala na grad Poreč.

Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like Mike

"Prošlu je godinu Poreč proživio punim plućima – ugostili smo brojne manifestacije za sve generacije, ali kad se krajem osmog mjeseca na Peškeri pojavila mega pozornica festivala MTV SummerbBast, znali smo da nas čeka nešto spektakularno i dotad neviđeno u našem gradu. Zato hvala organizatorima koji su prepoznali potencijal Poreča, koji može ugostiti više od 100 tisuća posjetitelja, ima odličnu poziciju zahvaljujući kojoj je nadohvat brojim europskim zemljama i prepoznat je kao jedna od najatraktivnijih destinacija na Jadranu zbog čistog plavog mora, prekrasnih plaža i povijesne jezgre grada“, izjavila je zamjenica gradonačelnika Poreča Nadia Štifanić Dobrilović.

Impresivna mega 3D pozornica na bajkovitoj plaži, očaravajuća kulisa povijesnog grada, kvalitetan smještaj i blizina svih važnijih lokacija čine Poreč idealnom destinacijom za održavanje ovakvog festivala i nudi odlične predispozicije za daljnji razvitak velikih događanja.

R3wire&Varski

R3wire&Varski

"Poreč se u posljednjih nekoliko godina pozicionirao kao destinacija koja je prepoznala pozitivan utjecaj u organizaciji velikih događanja i festivala koji su ujedno i odličan način da se privuče mlađa publika, a to je jedan od naših ciljeva. Posljednje dvije godine Poreč bilježi rekordne rezultate, a s više od 3.1 milijun noćenja u 2016. godini proglašen je najuspješnijom ljetnom turističkom destinacijom. Pozdravljamo napore organizatora i veselimo se što ćemo još jednom ugostiti najpoznatije svjetske izvođače“, izjavio je direktor ureda Turističke zajednice grada Poreča Nenad Velenik.

Poreč će ovog ljeta zaista disati punim plućima zahvaljujući i festivalu Poreč Open Air koji će na brojnim gradskim lokacijama Porečanima i turistima ponuditi više od 100 događanja različitog karaktera. Cilj ovog festivala života je glazbenim, kulturnim i uličnim događanjima dodatno obogatiti ponudu grada, a festival MTV SummerBlast uvest će Poreč u spektakularnu zavšnicu ljetne sezone.

"Cilj Valamara nije samo raditi sjajne hotele i ljetovališta, već i sudjelovati u razvoju vrhunskih destinacija koje bez pravih manifestacija ne mogu funkcionirati. Festivali Poreč Open Air i MTV SummerBlast najbolje su što posjetitelji mogu doživjeti ovo ljeto u Poreču i zadovoljstvo nam je što smo i ove godine dio priče kao jedan od partnera“, izjavio je Ivica Vrkić, direktor sektora marketinga u Valamar Rivieri.

Da podsjetimo, prva najavljena imena koja će 25. i 26. kolovoza 2017. izaći na veliku ljetnu pozornicu na porečkoj Peškeri su Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Duke Dumont, R3wire & Varski te Tinie Tempah koji za posjetitelje sprema ekskluzivni nastup uživo, a već za iduću srijedu organizatori najavljuju nova glazbena pojačanja.

U prodaji se nalazi ograničena količina tzv. earlybird dvodnevnih festivalskih ulaznica koje će se moći kupiti po cijeni od 399 kuna. Spomenute ulaznice moći će se osigurati putem službenih stranica www.mtvsummerblast.com te na prodajnim mjestima Ticketshopa i Eventima.

VIŠE O TEMAMAMTV SummerBlastglazbeni festivaliNadia Štifanić DobrilovićNenad VelenikDimitri Vegas & Like MikeOliver HeldensDuke Dumont
Povezano