Silikonska 3D spužvica za nanošenje make-upa novi je hit!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.02.2018.

50

Silikonska 3D spužvica za nanošenje make-upa

Silikonska 3D spužvica za nanošenje make-upa

Hello Beauty silikonski blender nova je 3D spužvica za nanošenja make up-a napravljena od silikona zbog čega je šminkanje još brže, čišće i jednostavnije

Popularnost  spužvica za nanošenje make up-a ne jenjava od trenutka od kada su se pojavile.  Kao malo idealno rješenje za besprijekorno nanošenje pudera, highlightera ili BB kreme, spužvica oduševljava jer je jednostavna za korištenje, podatne je teksture i savršeno prikriva nepravilnosti na licu.
Kako bi učinkovitost spužvice bila maksimalna na tržištu je od sada dostupna novija verzija napravljena od silikona, a dolazi u varijanti sa šljokicama i bez njih.

Foto: Hello Beauty

Foto: Hello Beauty

Hello Beauty silikonski blender nova je 3D spužvica za nanošenja make up-a napravljena od silikona zbog čega je šminkanje još brže, čišće i jednostavnije. Naime, ova spužvica zahvaljujući silikonu uopće ne upija puder,  vrlo se lako čisti i ispire i nije joj potrebno sušenje.  Zbog silikona razmazivost proizvoda je još veća nego kod obične spužvice, a pritom se može koristiti za sve tipove podloga – od korektora, pudera, rumenila, bronzera i BB kreme.

Dostupno u Bipi po cijeni od 29,90 kn

Dostupno u Bipi po cijeni od 29,90 kn

Hello Beauty silikonski blender idealno prikriva nepravilnosti, daje poseban „zaglađeni“ izgled licu i primjeren je  za šminkanje i najosjetljivijih mjesta kao što su podočnjaci, prijelazi kod usta i nosa te vrata i dekoltea. Podloga se ne razmazuje već se pomoću ovog make-up aplikatora utapkava u lice.

Ovaj novi kozmetički hit dostupan je u tri različite boje, sa i bez šljokica u svim Bipa prodavaonicama. Cijena iznosi 29,90 kuna.

VIŠE O TEMAMAkozmetikamake-up spužvicaHello BeautyBipa
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se