Sibirski Zagreb street style na prvoj špici u 2017. godini

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.01.2017.

224

Zagrebačke fashionistice hrabro su se fajtale s ekstremnim zimskim uvjetima na prvoj špici u 2017. godini. U galeriji fotografija pogledajte što nositi na minus deset!

Ako se po jutru dan poznaje, 2017. mogla bi biti godina ekstrema. Prva subotnja špica u novoj godini bila je sve samo ne ugodna i umjerena, tako da su ledenim ulicama hrvatske metropole defilirale samo najhrabrije fashionistice. Sibirski vremenski uvjeti i minusi kakve odavno nismo osjetili determinirali su modna pravila, odjeća je ovaj put bila u službi svoje primarne funkcije, pa su i modne vratolomije ostale pomalo u drugom planu.
Bila je to (bar otkako postoji naša rubrika Streetstyle) možda i prva špica bez suknjica i haljina, glavnu riječ vodile su one prave zimske čizme i pleteni modni dodaci poput toplih šalova i kapa s pomponima. Tron je i ovaj put, baš kao i nekoliko proteklih subota, bio rezerviran za tople trendovske krznene jakne i kapute koji dalje stoje na samom vrhu najtraženijih i naprodavanijih zimskih komada.


Kako su se Zagrepčanke (iz)borile sa sibirskim uvjetima na prvoj subotnjoj špici u 2017. godini - pogledajte u galeriji fotografija, gdje vas čeka 30-ak najzanimljivijih stylinga.

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZaygrepčanke
Povezano