Severina na kruhu i vodi: 'Ko me tjero, da te volim slijepo'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.12.2012.

17

Severina: Dobrodošao u klub | Foto: Facebook.com/severina

Severina: Dobrodošao u klub | Foto: Facebook.com/severina

Putem svoje službene stranice na Facebooku Severina je ovoga vikenda najavila izlazak svog novog albuma Dobrodošao u klub

Otkriveno je da Severinin idući singl naziva "Uzbuna" izlazi vrlo skoro, a svoju premijeru doživjet će ovoga tjedna upravo putem društvenih medija, na Youtubeu, Facebooku i Twitteru.
Također, dok obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju izlazak novoga albuma, na Facebooku je objavljen dio tekstova pjesama. Tako je otkriveno da će se na albumu uz novih 10 pjesama, naći i Severinini hitovi Brad Pitt, Grad bez Ljudi i Italiana, koji zajedno imaju preko 50 milijuna pregleda na Youtubeu.

Svjesna popularnosti interneta i društvenih medija, upravo je putem svoje Facebook stranice, koja broji gotovo 300 tisuća obožavatelja, objavila dijelove tekstova pjesama sa nadolazećeg albuma. Time je otkriveno da će se na albumu naći pjesme naziva Dobrodošao u klub, Tarapana, Postelja od vina, Kamen oko vrata, Slaba na slabića, zatim Tango odnosno duet sa Željkom Bebekom, Severinina autorska pjesma Ostavljena... Fanovi na Facebooku već pokušavaju 'uglazbiti' tek otkrivene stihove i biraju svoje trenutne favorite, a posebno se ističe pjesma Ko me tjero:

Prošla je i godina,
otkako ne osjećam,
na kruhu i na vodi sam,
samo za te, za te znam

Ko me, ko me tjero,
da te volim slijepo,
Da mi, da mi
sve tvoje bude sveto...


Severinin novi album večeras će pretpremijerno biti predstavljen u obliku glazbene slušaonice u zagrebačkom klubu Pepermint.

VIŠE O TEMAMASeverinaDobrodošao u klub
Povezano