Sandale i torba su mljac: "Za ovakvom curom bih se i ja okrenula"

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 08.09.2017.

133

Foto: Zibar / CroModa

Foto: Zibar / CroModa

Imamo look tjedna! Ova zagrebačka ljepotica špicu je pokorila u jednostavnoj ali jako efektnoj i atraktivnoj kombinaciji.

"Za ovakvom djevojkom bih se i ja okrenula", kaže jedan od komentara na našem Instagram kanalu koji najbolje opisuje styling po kojem ćemo pamtiti prvu rujansku špicu u 2017. godini. "Jednostavno i elegantno", "Wow, prekrasno", "Koja ljepotica, i sandale i torba su mljac" - to su još neke od vaših reakcija na kombinciju kojoj je očito teško naći manu.
Ova Zagrepčanka špicom je proturnjala u jednostavnoj, ali pritom i jako elegantnoj i atraktivnoj ranojesenskoj kombinaciji. Crne komade kombinirala je s nježnoružičastim blejzerom, a styling zaokružila prekrasnom torbom i zavodljivim sandalama na visoku petu.

#cromoda #zagreb #streetstyle #croatia #look #highheels #sandals

A post shared by CroModa (@cromoda) on


U konkurenciji za look mjeseca, a vrlo vjerojatno i jedna od kombinacija koje će uć u krug najboljih u cijeloj 2017. godini. Slažete se?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se