Prva špica u studenom otkrila najveće trendove za zimu 2017/2018.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.11.2017.

157

Krzno, jeans, koža, cool bomberice i topli kaputi, gležnjače s upadljivim dekorativnim elementima i neodoljive čizme iznad koljena na najljepši su način spojili jesenske i zimske trendove

Zakoračili smo u studeni, mjesec čije ime sve govori. Iako smo kalendarski još uvijek u čvrstom zagrljaju jeseni, zimski trendovi polako odnose primat, kako u izlozima - tako i na ulici. Prva subotnja špica u jedanaestom mjesecu spojila je najveće modne krikove jeseni i zime te nam ponudila još jednu spektakularnu zbirku ideja i maštovitih modnih formula za hladnije dane.

Zagrebačke su ulice opet bile preplavljene najtraženijim komadima sezone, od gležnjača s ukrasima, traper i bomber jakni, redom modnih simbola jeseni, do glamuroznih komada od lažnog krzna, toplih kaputa i neodoljivih čizama iznad koljena - koji nam otvaraju vrata duge ali uzbudljive modne zime.

Iako smo u mračnom dijelu godine, Zagrepčanke se i dalje poigravaju bojama; nježne nijanse ružičaste na kaputima, bluzama i glačama razbijaju sivilo studenog, a torbice u živim bojama u svaki styling unose dodatne note energije i uzbuđenja.

Tridesetak stylinga po kojima ćemo pamtiti prvu špicu u studenom 2017. pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke




Povezano