Predstavljamo 13 finalistica natjecanja World Top Model 2018.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.06.2018.

27

Natjecateljice za World Top Model Croatia 2018. stigle su u Korčulu te se smjestile u ekskluzivnom resortu Port 9, biseru u bogatoj ponudi poznate turističke kuće HTP Korčula

Talia Model, Midiken, Loreena, Tijara Model i ....., agencije su koje su poslale svoje predstavnice sa željom da baš njihova manekenka ponese titulu i dobije prigodu predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru.
Slovenski fotograf Gregor Podvinski savršeno je odradio prvo snimanje lijepih manekenki, za zanimljiv minimalistički makeup pobrinula se Amadea Krajnović, za kosu tim Montibello, a za njegu tijela Ivana Škender iz Instituta Dharma.

Tijekom priprema hrvatske će natjecateljice zajedno s gošćama iz takozvane regije posjetiti niz zanimljivih događanja, a prva od njih su izložba Charlesa Billicha i projekcija dokumentarnog filma "Gnothi Seauton" autora Brune Kovačevića u sklopu Marco Polo Art Festivala kojeg već treću godinu zaredom organizira producent Igor Prižmić.

Djevojke su se razveselile i susretu s kraljem latino glazbe Davorom Radolfijem te rado pozirale u predivnom ambijentu resorta Port 9.

Sve novosti o pripremama i samoj završnici izbora možete pratiti na Facebooku.

VIŠE O TEMAMAizbori ljepoteWorld Top ModelTalia ModelMidikennABC ModelsTijara ModelDanijela GalekovićMia Marčić
Povezano

Ovo je Anita Tepeš, nova Kraljica Zagreba

Izbor za Kraljicu Hrvatske

Ovo je Anita Tepeš, nova Kraljica Zagreba


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se