Pleteni puloveri, veste, tunike i haljine za jesen/zimu 2010/2011.

Piše: CroModa.com
Objavljeno 17.10.2010.

10

Pleteni puloveri, veste, tunike i haljine odlično su rješenje za nadolazeće hladnije dane jer će vas sigurno zagrijati, a nosivi su u raznim prilikama i lako se kombiniraju s ostatkom garderobe

Pleteno

Pleteno

Pleteni puloveri, veste, tunike i haljine odlično su rješenje za nadolazeće hladnije dane jer će vas sigurno zagrijati, a nosivi su u raznim prilikama i lako se kombiniraju s ostatkom garderobe

Već jedan pleteni odjevni predmet bit će dovoljan da svima pokažete svoj modni stav. Outlet Sveta Helena ovaj put otkriva topliju stranu jeseni te donosi prijedloge pletenih odjevnih predmeta iz ponude trgovina Xnation i Jeans&More. 

Obožavate haljine i rado ih nosite u različitim prilikama, čak i kad zahladi? Ako je tako, predlažemo vam da ove jeseni svakako nabavite bar jednu pletenu haljinu!  Jednostavnu sivu ili smeđu pletenu haljinu kratkih rukava (outlet cijena sivog modela 149,80 kuna, a smeđeg 180,60 kuna) kombinirajte s tajicama za dnevne te s čarapama od 90 dena za večernje prilike kad joj svakako pridružite i trendy remen u struku. Obje haljine možete pronaći u trgovini Jeans&More. 

Pleteno

Pleteno

Da su prugice ove jeseni pravi hit znaju sve trendseterice, a X-nation je upravo za takve pripremio prugaste pulovere u dvije varijante (sivo/lila i crno/ljubičasto) kojima nećete moći odoljeti. Sivo-lila pulover je idealan za djevojke sklone romantičnim kombinacijama, dok će urbane gradske djevojke na prvi pogled osvojiti crno-ljubičasta varijanta. Oba pulovera možete kupiti u   X-nationu po outlet cijeni od samo 179 kuna.

Siva haljina s raskošnim vunenim šalom (212 kuna) iz trgovine Jeans&More je pravi primjer da pleteni odjevni predmeti, osim što su udobni i praktični, mogu biti i izuzetno elegantni. Ova haljina senzualnog kroja koja prati liniju vašeg tijela izvrstan je izbor za večernji izlazak ili romantičnu večeru, pogotovo ako joj pridružite cipele na visoku petu ili elegantne čizme. Također, šal možete i zasebno kombinirati uz druge outfite.

Pleteno

Pleteno

Zanimljivu vestu bez rukava u omiljenoj jesenskoj boji –  bež svakako kombinirajte s košuljom visoke kragne ili majicom dugih rukava s print uzorkom, a možete je nositi u raznim dnevnim prilikama. Košulju joj pridružite u formalnijim poslovnim prilikama, dok će šarena pamučna majica biti odličan odabir za ležernije prilike. Vesta se može kombinirati i kao lagani kaputić uz lepršavu trendy haljinu za večernji izlazak s prijateljicama.   Nemojte se iznenaditi ako uz ovu vestu, koju po outlet cijeni od 214, 20 kuna poželite da jesen traje vječno!

Siva pletena tunika kratkih rukava će vas osvojiti svojom udobnošću i mekoćom. U kombinaciji s kožnom jaknom ili sakoom koji ćete prebaciti preko nje čini odličan outfit za poslovne prilike, dok joj za izlazak u grad ili kavu s prijateljicama pridružite isprane traperice ili tajice. Ovakav model u vječnoj sivoj boji ne izlazi iz mode bez obzira na sezonu, a čeka vas u trgovini Xnation po outlet cijeni od 239 kuna.






Povezano