Pepe Jeans: Must-have komadi za zimu 2016/2017.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.12.2016.

0

Za sve tipove osoba i sva lica zime, Pepe Jeans, jedan od najpoznatijih streetwear brendova obuće, odjeće i modnih dodataka, i ove sezone predstavio je kolekciju urbanog karaktera

Pepe Jeans za zimu 2016/2017. | Foto: Matea Smolčić Senčar

Pepe Jeans za zimu 2016/2017. | Foto: Matea Smolčić Senčar

Jeste li tip za grijanje uz kamin i topli čaj ili tip koji obožava škripanje snijega pod čizmama? Jeste li osoba koja će se tamnim stylingom stopiti sa sivilom ili koja će sivilo iskoristiti kako bi svojim vedrim stylingom iskočila iz mase? Jeste li casual, sportski ili rockerski đir?

Za sve tipove osoba i sva lica zime, Pepe Jeans, jedan od najpoznatijih streetwear brendova obuće, odjeće i modnih dodataka, i ove sezone predstavio je kolekciju urbanog karaktera, s posebnim naglaskom na detaljima. Djela ikone pop-art umjetnosti Andyja Warhola i kultni motiv britanske zastave, detalji su koji će sjajno podići svaku kombinaciju, bili oni ušuškani pod Pepe Jeans kožnjak, pernatu jaknu ili pak mekano pletivo, dok će šminkerske tenisice u trendovskoj metalik nijansi i robusne bezvremenske čizme biti idealan suputnik u borbi protiv nadolazećih niskih temperatura.

Marko Bucić, član trenutno najuspješnijeg DJ dua na ovim prostorima – Vanillaz – odavno je osvojio najbolje klubove diljem svijeta, a sada je osvojio i snježne padine zajedno sa plavokosom zimskom ljepoticom, koja je savršeno utjelovila Pepe Jeans djevojku. Modni brend kao stvoren za lude noći i idilične zimske dane možete pronaći u Pepe Jeans Store u Arena Centru u Zagrebu te u odabranim prodajnim mjestima ShoeBeDoa.


VIŠE O TEMAMAPepe Jeansženske jaknetrapericeženske trapericeMarko BucićShoeBeDo




Povezano