Ovo je jedan od najvažnijih modnih savjeta svih vremena!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 07.06.2017.

11

Ilustracija | Foto: Zara

Ilustracija | Foto: Zara

'Ako ste otkrili ramena i/ili leđa, nemojte pokazivati i noge. A ako ste pokazali noge, ostanite 'pokriveni' u gornjem dijelu tijela', savjetuju stilisti

Otkako je internet procvjetao, vjerojatno ste - pa i na CroModi - pročitali na tisuće više i manje bitnih modnih savjeta, trikova i preporuka. U prvom planu se rotiraju uvijek iste modne mudrosti, no, ako pitate stiliste, jedne stvari se itekako treba pridržavati. Tijekom cijele godine, iako ovaj savjet nije tako lako implementirati ljeti.
Izgledati privlačno, zavodljivo, seksi - jedan je od glavnih ciljeva skoro svake kombinacije, a u svemu je najvažnije biti umjeren i dobro  izbalansirati što pokazati, a što ne.


"Izaberite samo jedan dio tijela koji ćete otkriti. Zapamtite - samo jedan", savjetuje Jen Rade, stilistica Angeline Jolie i Jenne Fischer. "Ako ste otkrili ramena i/ili leđa, nemojte pokazivati i noge. A ako ste pokazali noge, ostanite 'pokriveni' u gornjem dijelu tijela", dodaje Jen.

VIŠE O TEMAMAmodni savjetiJen Rademodni trikovi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se