OPI Gel Break – zaslužen odmor za vaše nokte!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.01.2017.

53

OPI Gel Break

OPI Gel Break

Kako pomoći salonima da zadrže klijente koji vole gel na svojim noktima, ali odustaju od njega jer smatraju da gel nanosi štetu noktima?

Svaka žena današnjice iznimno brine o svojim noktima. Umjetni, gelirani, prirodni – potrebno je da su uvijek nalakirani i lijepo uređeni.
Moramo priznati kako su najpopularniji i najčešći gelirani nokti. Njihova popularnost povećava i prodaju proizvoda za njegu noktiju.

Iako gel sam po sebi ne oštećuje nokte, nanošenje ili uklanjanje može imati negativan utjecaj na zdravlje noktiju

I sami klijenti kozmetičkih salona brinu o štetnosti učestalog geliranja noktiju. Mogući problemi koji se mogu javiti su lomljenje ili stanjivanje noktiju, njihovo listanje i općenito narušavanje zdravlja nokta.

Kako pomoći salonima da zadrže klijente koji vole gel na svojim noktima, ali odustaju od njega jer smatraju da gel nanosi štetu noktima? Bogat njegujućim vitaminima i mineralima, Gel Break sastoji se od tretmana baznim lakom, bojom koja je dostupna u tri nijanse kako bi odgovarala svim tonovima kože i zaštitnim top coatom koji vraća zdravlje noktu u samo tjedan dana.

Tri koraka u njezi nokta:

1. serum base coat

2. boja koja odgovara svakom tonu kože

3. zaštitni top coat

Gel Break vraća zdravlje noktima nakon štete nanesene geliranjem noktiju.

Nokti su, kažu iz OPI-ja, zdraviji nakon samo tjedan dana; može se koristiti uvijek kada nokti trebaju odmor od gela!

Gel Break tretman, kao i manikuru s GelColor lakovima pronađite u odabranim salonima za ljepotu.

VIŠE O TEMAMAlakovi za nokteOPIlak za noktegeliranje noktiju
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se