Ona nam je pokazala kako nositi najtraženiji uzorak sezone!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 31.08.2017.

68

Karirani komadi na zagrebačkoj špici | Foto: Zibar / CroModa

Karirani komadi na zagrebačkoj špici | Foto: Zibar / CroModa

Snažna doza karirane inspiracije stiže sa zagrebačke špice, i to u ležernoj kombinaciji s uvijek aktualnim 'bilim starkama'

Ako je nešto obilježilo 2017. godinu, onda je to karirani uzorak! Nosimo ga još od prvih proljetnih dana, tijekom ljeta je vladao i Instagramom i gradskim ulicama, a po svemu sudeći - bit će jako popularan i u prvom dijelu jesenske sezone. Potvrđuju to nove kolekcije najpoznatijih brandova, a još jedan dokaz u prilog toj tezi stiže i sa zagrebačkih ulica, koje su u prijelazu iz ljeta u jesen preplavljene kariranim komadima.
I s protekle špice, koja nam je ponudila niz maštovitih stylinga za savršen spoj ljeta i jeseni, stiže nam totalna inspiracija. Ova modno osviještena ljepotica pokazala je kako na ležeran način nositi karirani plavo-bijeli uzorak, i to u kombinaciji s uvijek aktualnim "bilim starkama".


Look je zaradio veliki broj lajkova i afirmativnih komentara. "Predivna kombinacija... Osvježenje pored svih ovih kopija", kaže jedan od njih.

Sviđa li se i vama ova karirana kombinacija?

VIŠE O TEMAMAkarirani uzorakšpicastreet styleZagrepčankekarirana haljina
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se