Ona je srušila pravila špice: 'Predivna, prirodna cura u moru klonova!'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 18.12.2016.

3143


Ove sezone ipak nije sve u krznu, visokim čizmama i napadnom make-upu, ima nešto i u jednostavnim kombinacijama i nenametljivom izgledu!


Moramo papagajski ponoviti još jednom, iako je mala vjerojatnoća da ima onih koji to još uvijek ne znaju: prijelaz iz jeseni u zimu u apsolutnoj je vladavini krznenih jakni i kaputa te već nekoliko puta opjevanih čizama iznad koljena. Potvrdila je to i serija naših galerija fotografija s adventskih prosinačkih špica u kojima su glavne junakinje - kao da su se to unaprijed dogovorile - gotovo po pravilu u sličnim kombinacijama fejk krzna i seksi čizama.

No, tu i tamo i na špici se dogodi ponešto što na ovaj ili onaj način ispada iz zadanih okvira. Pravo modno čudo! Tako vas je ova prelijepa Zagrepčanka osvojila svojim jednostavnim zimskim stylingom i nenapadnim, poprilično prirodnim izgledom. Svijetli vuneni kaput pokazao se kao pun pogodak u kombinaciji s toplim zimskim džemperom, klasičnim trapericama i crnim gležnjačama na petu pokazao.

> POGLEDAJTE I OVO: 50 lookova sa špice za pamćenje!

"Odlična kombinacija! Ovo je prava zimska odjeća", "Predivna, prirodna cura u moru klonova", "Konačno da se jedna drznula nositi nešto drugo umjesto bunde i čizama iznad koljena. Lijepa cura, a nije klon", samo su neki od komentara na Instagramu.

Vaše mišljenje o kombinaciji?

VIŠE O TEMAMAstreet styleulični stilšpicaZagrepčanke
Povezano