Od zime do proljeća: Sve je u znaku nježnih ružičastih tonova!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 19.01.2017.

635

Ostatak zime i prve proljetne dane obilježit će puderasti tonovi i najnježnije nijanse ružičaste boje. Pa, kad je već tako, idemo vidjeti što se to nudi!

Nova sezona možda jeste daleko, ali mi smo već počeli odbrojavati do kalendarskog starta proljeća. Ako ste pomislili da su modni dizajneri iscrpili sve kreativne mogućnosti, grdno ste se prevarili! Nakon blještavih blagdana obično slijedi svojevrsna modna detoksikacija, po pravilu prvo u obliku par iznenađujućih žutih komada, kojima brandovi začine svoje zimske kolekcije, a nakon toga na 'meni' stiže neodoljivo lagana modna pink poslastica. Ove godine period od vrhunca zime do prvog dijela proljeća povezat će ekstremno ženstveni i romantični komadi u najnježnijim nijansama ružičaste boje!
I na H&M-ovim policama ružičasta je preuzela glavnu riječ, IN su komadi u puderastim i nježnim, malo svjetlijim pink tonovima koji su obojali sve što trebamo za cjelovit look, od glave do pete. Na policama švedskog high-street diva detektirali smo neodoljivo ženstvene bluze, tople džempere, košulje, trenirke, kape, trapeice... Za vrhunac ružičastog modnog doživljaja zadužene su prekrasne kratke i duge haljine u najugodnijim ružičastim tonovima.

Ako žudite za zimsko-proljetnim modnim osvježenjem ormara, dalje od ovog ne morate tražiti! Inspirirajte se u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAružičasta bojahaljineH&Mbluzedžemperi
Povezano